Hvad er clairvoyance?

Clairvoyance er fransk og betyder klarsyn eller at se klart. I praksis betyder det, at kunne opfatte andres menneskers tanker og følelser, helt rent og uden egoets filter. En clairvoyance er en formidling af alt det, der ligger i din personlig database på universets server, hvor alle tanker og følelser du har haft, bliver lagret. Dit bevidste sind husker og registrerer ikke det hele, men det gør tilgengæld dit ubevidste sind. Derfor vil det vække genklang, når du bliver præsenteret for det, i en clairvoyance.

Jeg hører ofte mine kunder sige ” jeg troede det var noget helt andet, vi skulle tale om i dag, men det her giver jo så god mening”. Som bekendt ligger hunden ikke åbent lyst begravet, og hvis vi i en clairvoyance talte om det åbent lyste, og det vores bevidste sind ville have med at gøre, ville vi kunne spare pengene til clairvoyanten og tale med vores veninder. Når vi i stedet ser klart / ser rent på alt det, der ligger i databasen, bliver vores perspektiv større og mere nuanceret og giver os dermed nye vinkler til vores egen livsanskuelse og udvikling.

Hvem har clairvoyante evner?

Vi er alle født med clairvoaynte evner – det er dog ikke alle forundt at bruge dem. Årsagen dertil er, at vi har forskellige livsformål – nogen skal bygge store værker, andre skal opfinde noget revolutionerende, nogen skal holde hjulene igang, andre skal drage omsorg, nogle skal formere sig og nogen skal bruge deres klarsyn imens eller separat. Intet er bedre end andet. Det hele er lige.

Hvordan ved du om du har clairvoyante evner?

Hvis din klarsynsevne er aktiv, vil du formegentlig kunne genkende, at du kan mærke, hvordan andre har det inden i, selvom de viser noget andet uden på. Du føler måske ofte at folk lyver overfor dig, uden præcis at kunne sætte fingeren på hvad, og måske har du en livlig fantasi, som altid viser sig at holde stik. Mange med aktive evner kender også til at være svingende i deres humør, blive drænet i sociale sammenhænge og være gode til at gennemskue situationer, mennesker, sammenhænge osv.
Vil du teste dine evner, så tilmeld dig workshoppen ” test dine clairvoyante evner” HER

Kan man uddanne sig til Clairvoyant?

Ja, det kan man. Som med alle andre evner og talenter vi besidder, kræver det øvelse at mestre og blive god.
En lille dreng med et fodboldtalent må også træne timevis, hvis han vil være professionel. I gennem sin træning opdager han, at han er særlig god til f.eks. at drible, hvilke er afgørende for, at han ikke går efter pladsen som målmand, og dermed spilder sit talent. Samtidig er han også nødt til at alliere sig med nogle erfarne, der kan træne og udfordre ham, så han bliver bedre og inspirere ham gennem deres erfaring. Sådan er det også med clairvoyante evner. Man må gå på opdagelse i alle disciplinerne – klarsyn, afdødekontakt, psykemetri, kanalisering osv. – for at opdage og udvikle sin force – og så kan man selvfølgelig gennem træning blive dygtig til flere discipliner.
På Clairvoyancecoachuddannelsen går vi på opdagelse i det hele, med det for øje, at vi professionelt til gavn for andre, vil træne og styre vores evner. Vi vil mestre at se klart – rent og uden egoets indblanding – således, at vi formidler data fra databasen uden tolkning, værdiladning eller andet, der tilhører os selv. Derfor er der på Clairvoyancecoachuddannelsen også en stor grad af selvudvikling.
På uddannelsen arbejder vi også med coaching, fordi det giver god mening at kunne hjælpe andre til handling og ejerskab af det vi har formidlet fra databasen. Uden handling sker der ingen forandring.
Du kan læses mere om uddannelsen HER

Er du blevet nysgerrig på uddannelsen, en clairvoyanncesession eller har spørgsmål omkring dine egne evner, så er du velkommen til at give mig et ring.