Clairvoyance for kvinder

4 tøser & 1 clairvoyant

Få noget at snakke om til den næste tøseaften – som om det nogensinde har været et problem.
Anyway, I kan i hvert fald give samtaleemnet en anden vinkel end den sædvanlig jordiske.
Du invitérer 3 af dine veninder og jeg stiller op med mine clairvoyante evner og sørger for at I får en spændende, sjov og tankevækkende oplevelse.

I hinandens påhør giver jeg clairvoyante beskeder til jer alle fire, og I får selvfølgelig også mulighed for, at stille spørgsmål om noget specifikt i jeres liv I brænder for at vide. I kan også trække et spirituelt kort og lade mig læse ud fra det.

Jeg gør jer selskab i en time til halvanden og når vi skilles igen, har I uden tvivl fået en på opleveren!!

En tøseaften kan afholdes mandag – torsdag hjemme hos dig eller I mine hyggelige lokaler i Roskilde.

Pris 350 kr. pr. person (+ evt. kørsel, statens takst: 3,53 pr. kørt kilometer fra Roskilde

Vil du også prøve?

Så udfyld nedenstående og rigtig gerne med mulige datoer, så hører du fra mig snarest.

Tak for en god aften.
Du kom meget tæt på mit liv, uden at være anmassende. Fik sat mine tanker i gang, om at det altid kan betale sig at arbejde med mig selv, og gå lidt andre veje, end jeg selv havde tænkt, for at få mere ud af mine omgivelser, og mere glæde i mit liv. Tak.
Det var i en dejlig atmosfære, vi var 4 piger der efterfølgende fik en meget god snak på tværs om hvad der var blevet sagt, og hvordan vi havde det med at blive læst i åbent forum. Samt hvor overrasket vi blev over hvor tæt du kom på os alle.
Jeg kan varmt anbefale en tøseaften med Nina.

Lene

Havde simpelhen en fantastisk aften igår. 10 tøser  til clairvoyance ved Nina Johansen. Min oplevelse der: Total professionelt, god fortæller, man følte sig tryg. Jeg fik vagt min nysgerrighed, og det er ikke sidste gang jeg bruger/besøger Nina.

Charlotte

Tak for en tankevækkende, sjov, rørende, kærlig, indsigtsfuld, måbende, overraskende og vild god aften! Du var spot-on hele vejen rundt og var god til at respektere den enkeltes privatgrænse. Den bedste anbefaling fra os vest.

Pigerne fra vest

Kære Nina. Det var simpelthen en oplevelse ud over det sædvanlige. De ting du sagde om mig kunne du ikke have fundet ud af, med mindre du kendte mig rigtigt godt, og det gør du ikke. Begynder nu at planlægge resten af mit liv, for det du siger er sandt, og det har givet mig troen på at jeg ikke er et dårligt menneske, som så mange prøver at gøre mig til. Du er bare fantastisk! 

Karin