Unikt uddannelseskoncept med alt det bedste fra den spirituelle verden blandet med de sejeste coachingteknikker.

Næste hold starter 25. maj 2019

Åbent for tilmelding 1.  januar 2019 – 20. april. 2019

Clairvoyancecoachuddannelsen (clcu) er en 2-årig uddannelse, som henvender sig til dig som har clairvoyante evner og ønsker at anvende dem til gavn for andre i deres udviklingsvej mod den bedste udgave af sig selv. På uddannelsen lærer du at anvende og inddrage dine clairvoyante evner i skøn forening med målrettede effektive coaching teknikker.

Uddannelsen er bygget op som et mesterlæreforløb, hvor hver elev uddannes efter individuel formåen, forcer og mål. Samtidig bidrager den enkelte til de andres udvikling og proces med kyndig støtte og vejledning fra underviserens erfaring og professionelle virke.

Uddannelsen er målrettet dig som er aktiv på arbejdsmarkedet, har livserfaring og kompetencer at byde ind med. Undervisningen er derfor tilrettelagt udenfor almindelig arbejdstid, har en del selvstudie/opmærksomhedstræning og der forudsættes selvstændighed og input til egen udviklingsvej.

Der er optages max. 12 elever på hver hold. Eleven optages efter personligt interview om egnet- og parathed til en lang rejse med en stor portion selvudvikling. Infomøder afholdes løbende.
Udfyld formularen nedenfor, hvis du vil have besked når næste infomøde afholdes. Er du i tvivl om dine evner, så test dem på workshoppen “Test din clairvoyante evner”. Læs om workshoppen HER

Undervisningen foregår fra kl. 17 – 20 hver anden onsdag, samt lørdag + søndag 9 – 16 en weekend om måneden. Uddannelsens første 2 år er obligatoriske og betales med 2500,- kr. pr. mdr. i 24 måneder. I alt 60.000 kr. Prisen dækker 418 timers undervisning, 2 mesterlæreruddannelser – 1 clairvoyanceuddannelse + 1 coachinguddannelse – individuelt uddannelsesforløb, løbende supervision og coaching og clairvoyance, personlig udvikling og eksaminering ved endt forløb med Nina Johansen og censor Jasper Søgård.

Om læremesteren
Nina er certificeret clairvoyant vejleder og Enneagram og NLP coach. Hun har været selvstændig med egen praksis siden 2008 og har afholdt kurser både i erhvervslivet og for private. Nina anvender ovenstående kombination i sin egen praksis i forløb, der hjælper helt almindelige mennesker på vejen til en bedre udgave af sig selv. Nina er direkte og omsorgsfuld i sin facon, altid med smil og humoristisk tone og et stort empatisk indblik i sine kursister, kunder og medmenneskers udviklingsvej.

Er du blevet nysgerrig på uddannelsen eller har du specifikke spørgsmål så kontakt mig helt uforpligtende på tlf. 2484 2844.

Jeg vil gerne have besked om næsste infomøde