Vil du være clairvoyant – og coach?

Næste hold starter 25. maj 2019 – Kun 4 pladser tilbage

Unikt uddannelseskoncept med alt det bedste fra den spirituelle verden blandet med de sejeste coachingteknikker.

Clairvoyancecoachuddannelsen (clcu) er en 2-årig uddannelse, som henvender sig til dig som har clairvoyante evner og ønsker at anvende dem til gavn for andre i deres udviklingsvej mod den bedste udgave af sig selv. På uddannelsen lærer du at anvende og inddrage dine clairvoyante evner i skøn forening med målrettede effektive coaching teknikker.

Uddannelsen er bygget op som et mesterlæreforløb, hvor hver elev uddannes efter individuel formåen, forcer og mål. Samtidig bidrager den enkelte til de andres udvikling og proces med kyndig støtte og vejledning fra underviserens erfaring og professionelle virke.

Uddannelsen er målrettet dig som er aktiv på arbejdsmarkedet, har livserfaring og kompetencer at byde ind med. Undervisningen er derfor tilrettelagt udenfor almindelig arbejdstid, har en del selvstudie/opmærksomhedstræning og der forudsættes selvstændighed og input til egen udviklingsvej.
DET SIGER DE TIDLIGERE ELEVER

Der er optages max. 12 elever på hver hold. Eleven optages efter personligt interview om egnet- og parathed til en lang rejse med en stor portion selvudvikling. Infomøder afholdes løbende.
Udfyld formularen nedenfor, hvis du vil have besked når næste infomøde afholdes. Er du i tvivl om dine evner, så test dem på workshoppen “Test din clairvoyante evner”. Læs om workshoppen HER

Undervisningen foregår fra kl. 17 – 20 hver anden onsdag, samt lørdag + søndag 9 – 16 en weekend om måneden. Uddannelsens første 2 år er obligatoriske og betales med 2500,- kr. pr. mdr. i 24 måneder. I alt 60.000 kr. Prisen dækker 418 timers undervisning, 2 mesterlæreruddannelser – 1 clairvoyanceuddannelse + 1 coachinguddannelse – individuelt uddannelsesforløb, løbende supervision og coaching og clairvoyance, personlig udvikling og eksaminering ved endt forløb med Nina Johansen og censor Jasper Søgård.

Om læremesteren
Nina er certificeret clairvoyant vejleder og Enneagram og NLP coach. Hun afholder workshops, retreats, foredrag og underviser på Københavns erhvervsakademi i  Mindfuldness som ledelsesværktøj. Hun har været selvstændig med egen praksis siden 2008 og har afholdt kurser både i erhvervslivet og for private. Nina anvender ovenstående kombination i sin egen praksis i forløb, der hjælper helt almindelige mennesker på vejen til en bedre udgave af sig selv. Nina er direkte og omsorgsfuld i sin facon, altid med smil og humoristisk tone og et stort empatisk indblik i sine kursister, kunder og medmenneskers udviklingsvej.

Nina er firstmoover og opfinder af en uddannelse med det clairvoyante og coaching i  kombi. ClairvoyanceCoachUddanelsen er den eneste i landet der tilbyder denne kombiuddannelse med en certificering af både clairvoyance og coaching. Ligeledes er det også kun hos ClairvoyanceCoachUddannelsen at det er samme underviser på det hele – nemlig Nina – som selv er professionel, erfaren og uddannet i hele stoffet. Det er en fordel, når de to områder skal kombineres individuelt, med de talenter, ressourcer og evner den enkelte besidder.

På ClairvoyanceCoachUddannelsen er der også særegent det optagelseskrav, at eleverne ikke må være i behandling med antidepressive midler, ganske enkelt af den årsag, at det ikke er ok, professionelt at hjælpe andre med deres problemer, hvis man ikke tager hånd om sine egne.

Sidste hold sluttede I dec 18, med et gennemsnit på 11,5, og næste hold starter den sidst I maj. Du kan stadig nå at få en plads, og blive uddannet på landets bedste uddannelse, med alt det bedste fra den spirituelle verden blandet med de sejeste coaching teknikker.

Er du blevet nysgerrig på uddannelsen eller har du specifikke spørgsmål så kontakt mig helt uforpligtende på tlf. 2484 2844.

JA TAK, kontakt med til en uforpligtende snak