Hvad er relationsclairvoyance?

Relationsclairvoyance er en speciel form for clairvoyance, hvor jeg ser på den relation, der er mellem to mennesker. Det kan anvendes i alle slags relationer – også arbejdsrelaterede. Jeg ser på hvor, I er gode sammen, hvad I bidrager med hver især, hvordan I kan supplerer hinanden – bedre, hvornår og hvorfor det er, I kommer på kant og hvordan I kan arbejde med, at det bliver anderledes i fremtiden, så I får mest glæde af hinanden. Det meste ved I godt allerede, men at høre det, fra én som INTET kender til jer i forvejen, bevirker at I pludselig slår ørerne ud, tager det alvorligt og handler på det.

Hvorfor relationsclairvoyance?

Relationsclairvoyance er effektivt fordi, der dragers nytte af alt det, der ligger ud over egen viden om forholdet. Jeg får adgang til de områder, hvor I ikke kan se skoven for bare træer og I får således nye vinkler på både problemerne OG  løsningsmulighederne. Jeg er uddannet med relationsclairvoyance som speciale og har altså udviklet og testet denne form, hvorfor den – mig bekendt – ikke tilbydes hos andre. Relationsclairvoyance er iflg. mine kunder ”en hård konkurrent til parterapi, fordi det virker” især fordi man ikke skal sidde og snakke og vende vrangen ud på sig selv  (hvilket får de fleste mænd til at takke nej på forhånd) – det klarer jeg for jer. Man kan vel sige, at det er som at få lov at se sit liv udefra en times tid – og som bekendt kan det være yderst konstruktivt.

Styrk dine relationer

Kærestepar melder tilbage, at de får nye indsigter, som de virkelig kan bruge og arbejde videre med. Nogle pointerer endda, at metoden er mere udbytterigt end adskillige ture hos psykologer og parterapeuter, og at de helt sikkert vil anbefale den til andre – og så er det bedste, at man ikke behøver en fed tegnedreng til 10 eller 20 sessioner. Vi knækker nemlig koden første gang.

Varighed og pris 60-75 min. 1500,- kr. (erhverv + moms)

Spar 20% på din session – klik herEr du stadig i tvivl om clairvoyance kan hjælpe dig?
– så lad os tage en uforpligtende snak, inden du beslutter dig.
Udfyld formularen herunder, så ringer jeg til dig, så du kan få det bedste grundlag at vurdere på, om du skal bestille en tid hos mig.

Kære Nina, Jeg har i dag haft min debut med clairvoyance – relationsclairvoyance.
Du er god – allerede efter to minutter ramte du så meget plet med ting som ingen andre end vi kunne vide.
Du ‘fandt’ ting som vi vidste og ting som gav mening. Vi smilte begge på den gode måde, da vi forlod dig.
Jeg vil ikke tøve med at anbefale dig til andre.

 

Kære Nina!
Jeg ved ikke om jeg vil bruge ordet skepsis om mit første besøg hos dig! Mere ja ja.. Så prøver vi da det, det bliver sjovt..
Men fra første sætning ramte du sagens kerne meget præcist! Vi snakkede relationer, og du kunne ingen chance have for at kende noget som helst til vores relation! Vi har lyttet vores session igennem her til aften, og de ting vi fandt uklare faldt på plads! Jeg grinede meget undervejs.. Min latter var udtryk for dyb respekt for hvor præcist du fik sagt tingene! Vi vælger nu at følge dine råd!.. Og tager et spejl op og ser på os selv..Jeg ved at jeg har en udfordring foran mig, og rækker hånden frem i håb om at du vil kunne guide med gennem den, så min frygt kan slippe sit greb om mit liv…