Clairvoyance for par


Jeg tilbyder ikke længere sessions med fysisk fremmøde. I kan booke tid til en videosession med samme kvalitet og udbytte, som hvis vi sad over for hinanden.

60. min Online – 1400,- kr. 


NÅR DU VIL BOOKE EN TID KAN DU

*Ringe til mig på 2484 2844 
man-fre kl. 10 og 18.
*Sende mig en SMS på
24842844 døgnet rundt.
*Sende mig en mail på nina@babusqa.dk

Længe leve kærligheden

Relationsclairvoyance er en speciel form for clairvoyance, hvor jeg ser på den relation, der er mellem to mennesker. Det anvendes ofte i parforhold, men kan bruges i alle slags relationer – også arbejdsrelaterede.

Jeg ser på hvor, I er gode sammen, hvad I bidrager med hver især, hvordan I kan supplerer hinanden – bedre. Hvornår og hvorfor det er, I kommer på kant. OG  hvordan I kan arbejde med, at det bliver anderledes i fremtiden, så I får mest glæde af hinanden.

Det meste ved I godt allerede, men at høre det, fra én som INTET kender til jer i forvejen, får jer til at slå ørerne ud, tage det alvorligt og handle på det.

Hvorfor relationsclairvoyance?

Relationsclairvoyance er effektivt fordi, der dragers nytte af alt det, der ligger ud over egen viden om forholdet. Jeg får adgang til de områder, hvor I ikke kan se skoven for bare træer.

I får nye vinkler på både problemerne OG  løsningsmulighederne.

Relationsclairvoyance er iflg. mine kunder ”en hård konkurrent til parterapi, fordi det virker” især fordi man ikke skal sidde og snakke og vende vrangen ud på sig selv  (hvilket får de fleste mænd til at takke nej på forhånd) – det klarer jeg for jer.
Man kan vel sige, at det er som at få lov at se sit liv udefra en times tid – og som bekendt kan det være yderst konstruktivt.

Styrk dine relationer

Kærestepar melder tilbage, at de får nye indsigter, som de virkelig kan bruge og arbejde videre med. Nogle pointerer endda, at metoden er mere udbytterigt end adskillige ture hos psykologer og parterapeuter, og at de helt sikkert vil anbefale den til andre – og så er det bedste, at man ikke behøver en fed tegnedreng til 10 eller 20 sessioner. Vi knækker nemlig koden første gang.