Overvind din frygt

Jeg er som så mange andre draget af havet. Men er samtidig også bange for det, selv om jeg er en habil svømmer. Alligevel er jeg en flittig vinterbader i de kolde måneder og en ivrig kajaksejler i de varme.

Vandet giver mig ro, og kræver på naturlig vis mit nærvær og tilstedeværelse, hvilket bringer mig i balance og skaber overblik – men så er der jo lige den der frygt, der skal overvindes… Du kender det sikkert fra dig selv – frygten for et eller andet. Overvinder du den – eller vinder den over dig?
Hver evig eneste gang, jeg dypper mig i det kolde mørke vand eller sætter mig i den smalle kajak overvinder jeg frygten, FORDI jeg elsker den stolthed og styrke det giver mig, når jeg tager kontrollen og er fri til at gøre det jeg gerne vil. For hver gang den stolthed og styrke manifestere sig i mit system bliver min selvtillid, min grounding og mit gå på mod større. Det har over de seneste år resulteret i mange andre udfoldelser jeg tidligere pænt ville have holdt mig fra.
At overvinde sin frygt, får ikke bare has på frygten, men bærer altså også mange andre ting med sig, fordi det udvikler dig som menneske. SÅ snup din frygt, udfordrer den og giv dig selv lov til at vokse! Også selv om det er svært, igen og igen! Og har du brug for støtte og motivation til at være vedholdende, så hjælper jeg dig gerne.

GOD FORNØJELSE!