Telefonclairvoyance i hele landet

En telefonclairvoyance er som almindelig clairvoyance. Forskellen er bare at vi ikke kan se hinanden. Den åndelige verden, som jeg kommunikere med under en clairvoyance er ligeglade med den fysiske afstand mellem os. Du kan derfor både spare transporttid, være i dine egne trykke omgivelser eller gå en tur i frokostpausen og stadig få fyldt udbytte af mine clairvoyante evner.

Ved en telefonclairvoyance har du forberedt nogle specifikke spørgsmål du gerne vil have svar på. Jeg vil altid give dig klare svar, og konkrete brugbare redskaber, som du kan drage nytte af i forbindelse med den aktuelle situation.
Fremtiden findes ikke i en drejebog, som du kan få indblik i, men afspejler fuldt og helt de valg du træffer. Jeg tilbyder således ikke fremtidsforudsigelser, men i stedet muligheder og barriere omkring den retning du ønsker at bevæge dig i.

Varighed og pris

Jeg tilbyder telefonclairvoyance af 15 og 30 min. varighed.

På 15 min kan du få svar på 1-2 specifikke spørgsmål – pris 300 kr. optagelse på en lydfil + 100 kr.

På 30 min kan du få svar på 3-4 specifikke spørgsmål – pris 600 kr. optagelse på en lydfil + 100 kr.
Lydfil sendes til dig på e-mail efterfølgende.


Hvis du har brug for en AKUT TID skal du sende mig en SMS på 24842844, så vil jeg forsøge at finde en ledig tid til dig inden 24 timer (weekend og ferie undtaget).
En Akut tid koster 450 kr. som betales via mobilpay ved bestilling.


Reference fra en telefonclairvoyance

“Har brugt telefonclairvoyance. Fik pludselig brug for at tage en hurtig beslutning i mit arbejdsliv. Fik professionel råd og vejledning, som jeg tænkte over, og tog så min endelige beslutning. Ved med sikkerhed at jeg valgte rigtig efter min samtale med Nina.”


Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål – eller du kan læse mere om mig her
Du kan også læse mere om, hvad jeg ellers tilbyder. Det kan du gøre ved at trykke her