Telefonclairvoyance i hele landet

En telefonclairvoyance er som almindelig clairvoyance. Forskellen er bare at vi ikke kan se hinanden. Den åndelige verden, som jeg kommunikere med under en clairvoyance er ligeglade med den fysiske afstand mellem os. Du kan derfor både spare transporttid, være i dine egne trykke omgivelser eller gå en tur i frokostpausen og stadig få fyldt udbytte af mine clairvoyante evner, som er spot-on og præcise også pr. telefon. Ja, faktisk er det endnu lettere at levere “ren” beskeder pr. telefon, fordi mine sanser ikke forstyrres af ansigtsudtryk og kropssprog. Af samme årsag træner jeg mine elever med sittings med bind for øjnene.

Ved en telefonclairvoyance har du forberedt nogle specifikke spørgsmål du gerne vil have svar på. Eller jeg kan kikke på et emne/område generelt – f.eks. kærlighed, job, bolig, økonomi osv. Jeg vil altid give dig klare svar, og konkrete brugbare redskaber, som du kan drage nytte af i forbindelse med den aktuelle situation.

Kan fremtiden forudsiges?

Som clairvoyant kan jeg ikke garanterer dig, hvornår du møder den eneste ene, eller hvornår dit hus bliver solgt, for fremtiden er ikke allerede planlagt. Fremtiden afspejler de valg du træffer ud fra de muligheder universet serverer for dig – og dem kan jeg fortælle dig noget om, så du kan være forberedt og opmærksom og træffe de bedste valg for dig.

Varighed og pris

Jeg tilbyder telefonclairvoyance af 15 og 30 min. varighed, og kan som regel give dig en tid inden for 48 timer (weekends undtaget)

På 15 min kan du få svar på 1-2 specifikke spørgsmål – normalpris 300 kr. – resten af 2019 250,- kr.

På 30 min kan du få svar på 3-4 specifikke spørgsmål – normalpris 600 kr. – resten af 2019 500,- kr.

Betaling sker via mobilepay ved bestilling. Mobilepaynummer får du, når vi aftaler tidspunkt.


Har du AKUT brug for svar kan du forespørge på en tid samme dag på SMS eller via book online. Bruger du book online skal du vælge 15 min. og skriv AKUTTID i “ønske om tidspunkt” En AKUTTID er 15 min. og koster 450 kr.


Book din tid

Book din tid ved at klikke på knappen nedenfor.


Har brugt telefonclairvoyance. Fik pludselig brug for at tage en hurtig beslutning i mit arbejdsliv. Fik professionel råd og vejledning, som jeg tænkte over, og tog så min endelige beslutning. Ved med sikkerhed at jeg valgte rigtig efter min samtale med Nina.

Anette

På bare 15 min fik jeg præcis og direkte afklaring på en problemstilling og så var der endda tid til et ekstra spørgsmål. Nina er supergod og rigtig sød.

Annette Mai

Kære Nina, jeg benytter mig jævnligt af clairvoyant vejledning, men havde ikke tidligere prøvet dig. Det er jeg glad for at jeg gjorde nu. Du er spot on i dine indsigter, og du har en rigtig god måde at formidle det der er lidt svært at høre. Den er kærlig, jordnær og ikke dømmende. Du står nu øverst på min liste over dygtige clairvoyanter.

K. Jakobsen

Tak for din fleksibilitet i en kritisk situation. Og TAK for din forståelse og omsorg og de nænsomme beskeder. Og så fik du mig endda til at grine. Det var tiltrængt! Af hjertet TAK!

Karin