NÅR DU VIL BOOKE EN TID KAN DU

*Ringe til mig på 2484 2844 
man-fre kl. 10 og 18.
*Sende mig en SMS på
24842844 døgnet rundt.
*Sende mig en mail på nina@babusqa.dk


Clairvoyance over Telefonen


15 min. 1-2 specifikke spørgsmål – 300 kr. 

30 min. 3-4 specifikke spørgsmål – 500 kr.

50 min. Vi kommer hele vejen rundt – 850 kr.

Søndagstid 50 min. 1200 kr.


Betaling sker via mobilepay ved bestilling.


Klippekort

3 x 30 min.  1300 kr.

5 x 30 min.  2100 kr.

10 x 30 min.  4200 kr. 

Klippekort er en god idé, når du vil have løbende støtte og vejledning i en proces.
Du kan bruge 1 eller flere klip i samme samtale. Vi behøver ikke at aftale, hvor mange klip fra start, men kan tage det undervejs, og som min kalender tillader.


Clairvoyance hvor det passer dig

En telefonclairvoyance er som almindelig clairvoyance. Forskellen er bare at vi ikke kan se hinanden. Den åndelige verden, som jeg kommunikere med under en clairvoyance beskæftiger sig ikke med afstand. Du kan derfor både spare transporttid, være i dine egne trykke omgivelser eller gå en tur i frokostpausen og stadig få fuldt udbytte af mine clairvoyante evner, som også er stærke, spot-on og præcise pr. telefon.

Faktisk er det mere ligetil at levere “rene” beskeder pr. telefon, fordi mine sanser ikke forstyrres af ansigtsudtryk og kropssprog. Af samme årsag træner jeg mine elever med bind for øjnene, ved sittings.

Du spørger – Universet svarer

Ved en telefonclairvoyance har du forberedt nogle specifikke spørgsmål eller besluttet hvilket emner/områder vi skal kikke på – f.eks. kærlighed, job, bolig, økonomi osv. Jeg vil altid give dig klare og konkrete svar, relevante indsigter og  brugbare redskaber, som du kan  bruge i den aktuelle situation.

Kan fremtiden forudsiges?

Fremtiden kan ikke forudsiges i detaljer, men afspejler de valg du træffer undervejs.
Skæbnen er ikke urokkelig, men bøjelig, fordi den endelig beslutning i enhver situation er din!
Som clairvoyant kan jeg fortælle dig hvilke muligheder universet tilbyder dig i fremtiden, og konsekvensen af de valg du kan træffe. Jeg kan med clairvoyant vejledning således give dig de bedste forudsætninger for at træffe gode beslutninger, bevidst og opmærksomt. Det kan være omkring det du er i tvivl om, vejen til det du ønsker dig eller konsekvensen ved at fortsætte som du plejer.

Jeg kikker ikke på 3. person men gerne på relationen. Ej heller på  ukendt sygdom eller død.

Hvor meget kan man nå?

Uanset om du booker 15, 30, eller 50 min. så bruger vi tiden fuldt ud – også selv om du skulle løbe tør for spørgsmål – så har universet nemlig altid noget at tilføje.
De ovenstående antal spørgsmål er kun vejledende, da svaret varierer i  dybde, detaljering og muligheder.

Det vil ikke være muligt at forlænge samtalen, hvis du ønsker mere tid, da jeg økonomiserer med min energi, så jeg er opladet, klar og skarp til dagens andre kunder. Men vi kan altid booke en ny tid så hurtig som muligt.