Telefonclairvoyance i hele landet

En telefonclairvoyance er som almindelig clairvoyance. Forskellen er bare at vi ikke kan se hinanden. Den åndelige verden, som jeg kommunikere med under en clairvoyance er ligeglade med den fysiske afstand mellem os. Du kan derfor både spare transporttid, være i dine egne trykke omgivelser eller gå en tur i frokostpausen og stadig få fyldt udbytte af mine clairvoyante evner.

Ved en telefonclairvoyance har du forberedt nogle specifikke spørgsmål du gerne vil have svar på. Jeg vil altid give dig klare svar, og konkrete brugbare redskaber, som du kan drage nytte af i forbindelse med den aktuelle situation.
Fremtiden findes ikke i en drejebog, som du kan få indblik i, men afspejler fuldt og helt de valg du træffer. Jeg tilbyder således ikke fremtidsforudsigelser, men i stedet muligheder og barriere omkring den retning du ønsker at bevæge dig i.

Varighed og pris

Jeg tilbyder telefonclairvoyance af 15 og 30 min. varighed.

OG I HELE JULI FÅR DU 20% RABAT

På 15 min kan du få svar på 1-2 specifikke spørgsmål – pris 300 kr. – julipris 240 kr.

På 30 min kan du få svar på 3-4 specifikke spørgsmål – pris 600 kr. – julipris 480 kr.


Hvis du har brug for en AKUT TID skal du sende mig en SMS på 24842844, så vil jeg forsøge at finde en ledig tid til dig inden 24 timer (weekend og ferie undtaget).
En Akut tid koster 450 kr. som betales via mobilpay ved bestilling. Juli rabat gælder ikke.


Er du stadig i tvivl om clairvoyance kan hjælpe dig?
– så lad os tage en uforpligtende snak, inden du beslutter dig.
Udfyld formularen herunder, så ringer jeg til dig, så du kan få det bedste grundlag at vurdere på, om du skal bestille en tid hos mig.

Har brugt telefonclairvoyance. Fik pludselig brug for at tage en hurtig beslutning i mit arbejdsliv. Fik professionel råd og vejledning, som jeg tænkte over, og tog så min endelige beslutning. Ved med sikkerhed at jeg valgte rigtig efter min samtale med Nina.

Anette

På bare 15 min fik jeg præcis og direkte afklaring på en problemstilling og så var der endda tid til et ekstra spørgsmål. Nina er supergod og rigtig sød.

Annette Mai

Kære Nina, jeg benytter mig jævnligt af clairvoyant vejledning, men havde ikke tidligere prøvet dig. Det er jeg glad for at jeg gjorde nu. Du er spot on i dine indsigter, og du har en rigtig god måde at formidle det der er lidt svært at høre. Den er kærlig, jordnær og ikke dømmende. Du står nu øverst på min liste over dygtige clairvoyanter.

K. Jakobsen

Tak for din fleksibilitet i en kritisk situation. Og TAK for din forståelse og omsorg og de nænsomme beskeder. Og så fik du mig endda til at grine. Det var tiltrængt! Af hjertet TAK!

Karin