Telefonclairvoyance i hele landet


20% rabat LIGE NU!

Clairvoyance hvor det passer dig

En telefonclairvoyance er som almindelig clairvoyance. Forskellen er bare at vi ikke kan se hinanden. Den åndelige verden, som jeg kommunikere med under en clairvoyance er ligeglade med den fysiske afstand mellem os. Du kan derfor både spare transporttid, være i dine egne trykke omgivelser eller gå en tur i frokostpausen og stadig få fyldt udbytte af mine clairvoyante evner, som er spot-on og præcise også pr. telefon. Ja, faktisk er det endnu lettere at levere “ren” beskeder pr. telefon, fordi mine sanser ikke forstyrres af ansigtsudtryk og kropssprog. Af samme årsag træner jeg mine elever med sittings med bind for øjnene.

Du spørger – Universet svarer

Ved en telefonclairvoyance har du forberedt nogle specifikke spørgsmål du gerne vil have svar på. Eller jeg kan kikke på et emne/område generelt – f.eks. kærlighed, job, bolig, økonomi osv. Jeg vil altid give dig klare svar, og konkrete brugbare redskaber, som du kan drage nytte af i forbindelse med den aktuelle situation.

Kan fremtiden forudsiges?

Som clairvoyant kan jeg ikke garanterer dig, hvornår du møder den eneste ene, eller hvornår dit hus bliver solgt, for fremtiden er ikke allerede planlagt. Fremtiden afspejler de valg du træffer ud fra de muligheder universet serverer for dig – og dem kan jeg fortælle dig noget om, så du kan være forberedt og opmærksom og træffe de bedste valg for dig.

BOOK EN TID DER PASSER DIG

Jeg tilbyder telefonclairvoyance af 15 og 30 min. varighed, og kan som regel give dig en tid inden for 48 timer (weekends undtaget)

På 15 min kan vi nå ca. 1-2 specifikke spørgsmål –  300 kr. Rabatpris 240 kr.

På 30 min kan vi nå ca.  3-4 specifikke spørgsmål – 600 kr. Rabatpris 480 kr.

Betaling sker via mobilepay ved bestilling. Mobilepaynummer får du, når vi aftaler tidspunkt.


Har du AKUT brug for svar

kan du forespørge på en tid samme dag på SMS eller via book online. Bruger du book online skal du vælge 15 min. og skriv AKUTTID i “ønske om tidspunkt” En AKUTTID er 15 min. og koster 450 kr.


Book din tid

Book din tid ved at klikke på knappen nedenfor.