Clairvoyance Sitting 


Af personlige årsager er der resten af 2019 kun et begrænset antal sittings at få fingrene i. Du anbefales derfor at bestille allerede nu, hvis du vil være sikker på en session hos mig i 2019. Telefonsessions er i stedet en mulighed. Klik HER


En clairvoyant sitting er hos mig en udviklende samtale med universet som coach.

Ved en sitting, møder du personligt op, og sidder over for mig i en god stol i trygge rammer. Du få en beskrivelse af din nuværende følelsesmæssige tilstand, din livssituation her og nu, din begrænsende temaer og værkstøjer til forandring. Vi kikker på dine muligheder fremadrettet enten ud fra de planer du allerede har eller med udgangspunkt i det jeg allerede har fået ned til dig. Fremtiden findes ikke i en drejebog, som du kan få indblik i, men afspejler fuldt og helt de valg du træffer. Med clairvoyant guidens taler vi således ikke om hvad der vil ske i fremtiden, men om hvilke muligheder universet serverer for dig til brug for den retning du ønsker at bevæge dig i. Og har du slet ingen idé om,hvilken retning det er, så har universet også en bud på det.

Du får selvfølgelig redskaber til at håndtere det hele, i form af handlemåder, som du allerede kender til fra andre sammenhænge – altså evner og ressourcer du allerede besidder. De clairvoyante beskeder leveres genkendelige og specifikt om og til dig, fra den åndelige verden med mig som formidler.

Hvad skal jeg forberede?

Du behøver ikke ha´ udtænkt de helt store spørgsmål inden vi ses –  den åndelige verden fortæller det du har BRUG FOR at høre, og ikke kun det du allerede har helt styr på ;o) Du får mest ud af sessionen, hvis vi undervejs har en dialog, om det der bliver leveret, så glæd dig blot til en fortrolig og nærværende snak med en hjertelig, ærlig og humoristisk tone. Der er ikke noget ”tale i tåger” eller ”generelt” over den clairvoyance, du får. Hos mig får du noget med hjem, som er brugbart og specifikt.

Jeg stiller ikke ind på 3. person, men taler gerne om relationer mellem dig og andre.

Varighed og pris

1 time – 1200 kr. (erhverv + moms)
Ny session indenfor 3 mdr. 15 % rabat.

Optagelse på en lydfil

Du må hjertens gerne selv optage sessionen på din telefon. Jeg vil også gerne gøre det og efterfølgende sende den til dig på email, som en lydfil, du skal gemme på din pc.  – det koster + 100 kr.

Det får du med hjem

Efter en clairvoyance vil du være afklaret omkring de ting, du bruger tankevirksomhed på i dit liv – stort og småt. Du vil have håndgribelige ”how to do” redskaber til at løse de udfordringer, du står i eller til at nå de mål, du drømmer om.
Har du brug for støtte og en håndsrækning til at arbejde videre, så kan du tjekke mulighederne for coachingforløb ud herEr du stadig i tvivl om clairvoyance kan hjælpe dig?
– så lad os tage en uforpligtende snak, inden du beslutter dig.
Udfyld formularen herunder, så ringer jeg til dig, så du kan få det bedste grundlag at vurdere på, om du skal bestille en tid hos mig.


Reference fra en sitting

 “Jeg er skeptiker, men efter en session hos Nina må der være mere mellem himmel og jord. Jeg var super glad for den positive, afslappede stemning, varmen og engagementet under sessionen, og Nina’s evne til at sætte ord på de problemer /følelser man roder med i hverdagen, så de bliver meget nemmere at håndtere. Jeg fik bestemt nogle ting at tænke over, nogle udfordringer der skal skal løses, men heldigvis også værktøjer til at håndtere dem. Super fed oplevelse, ….TAK Nina”

Jeg er også skeptiker, men efter en clairvoyancesession hos Nina må der være mere mellem himmel og jord. Jeg var super glad for den positive, afslappede stemning, varmen og engagementet under sessionen, og Nina’s evne til at sætte ord på de problemer /følelser man roder med i hverdagen, så de bliver meget nemmere at håndtere. Jeg fik bestemt nogle ting at tænke over, nogle udfordringer der skal skal løses, men heldigvis også værktøjer til at håndtere dem. Super fed oplevelse, ….TAK Nina”

Dorte

Havde simpelhen en fantastisk aften igår. 10 tøser  til clairvoyance ved Nina Johansen. Min oplevelse der: Total professionelt, god fortæller, man følte sig tryg. Jeg fik vagt min nysgerrighed, og det er ikke sidste gang jeg bruger/besøger Nina. Høhø, vi er da nogen stykker, der vil bruge fyraftens meditation. HUN ER simpelhen pengene værd.” 

Charlotte

Kære Nina –  Du ramte Bulls eye. Hvor har du været god til dit håndværk og jeg er dig dybt taknemlig for en omend voldsom øjenåbner”. 

Karen

Kære Nina. Det var simpelthen en oplevelse ud over det sædvanlige. De ting du sagde om mig kunne du ikke have fundet ud af, med mindre du kendte mig rigtigt godt, og det gør du ikke. Begynder nu at planlægge resten af mit liv, for det du siger er sandt, og det har givet mig troen på at jeg ikke er et dårligt menneske, som så mange prøver at gøre mig til. Du er bare fantastisk! 

Karin