Clairvoyance – sitting i Roskilde


1 time 1200 kr.


NÅR DU VIL BOOKE EN TID KAN DU

*Ringe til mig på 2484 2844 
man-fre kl. 10 og 18.
*Sende mig en SMS på
24842844 døgnet rundt.
*Sende mig en mail på nina@babusqa.dk

Universets guidens 


En clairvoyant sitting er hos mig en udviklende samtale med universet som guide. Ved en sitting, møder du personligt op, og sidder over for mig i en god stol i trygge rammer.

Clairvoyancen er en samtale mellem dig, mig og universet.  Den tager udgangspunkt i din personlighed og starter som regel med en beskrivelse af din nuværende følelsesmæssige tilstand og din livssituation her og nu. Du får indblik i dine begrænsende temaer og årsagen hertil og selvfølgelig universets guidens i forhold til værktøjer til forandring.

Vi spørger også universets om råd og guidens til det du selv gerne vil have belyst, som vi ikke allerede er kommet ind på.

Vi kikker selvfølgelig også på dine muligheder fremadrettet enten ud fra de planer du allerede har eller med udgangspunkt i det jeg allerede har fået ned til dig. Fremtiden findes ikke i en drejebog, som du kan få indblik i, men afspejler fuldt og helt de valg du træffer. Med clairvoyant guidens taler vi således ikke om hvad der vil ske i fremtiden. Men vi taler om hvilke muligheder universet serverer for dig, til brug for den retning du ønsker at bevæge dig i. Og har du slet ingen idé om, hvilken retning det er, så har universet også en bud på det.

Du får selvfølgelig redskaber til at håndtere det hele, i form af handlemåder, som du allerede kender til fra andre sammenhænge – altså evner og ressourcer du allerede besidder. De clairvoyante beskeder leveres genkendelige og specifikt om og til dig, fra den åndelige verden med mig som formidler.

Hvad skal du forberede?

Du behøver ikke ha´ udtænkt de helt store spørgsmål inden vi ses –  den åndelige verden fortæller det du har BRUG FOR at høre, og ikke kun det du allerede har helt styr på ;o)

Du får mest ud af sessionen, hvis vi undervejs har en dialog, om det der bliver leveret, så glæd dig blot til en fortrolig og nærværende snak med en hjertelig, ærlig og humoristisk tone.

Der er ikke noget ”tale i tåger” eller ”generelt” over den clairvoyance, du får. Hos mig får du noget med hjem, som er brugbart og specifikt.

Jeg stiller ikke ind på 3. person, men taler gerne om relationer mellem dig og andre.

Optagelse på en lydfil

Du må hjertens gerne selv optage sessionen på din telefon.

Det får du med hjem

Efter en clairvoyance vil du være afklaret omkring de ting, du bruger tankevirksomhed på i dit liv – stort og småt. Du vil have håndgribelige ”how to do” redskaber til at løse de udfordringer, du står i eller til at nå de mål, du drømmer om.


NÅR DU VIL BOOKE EN TID KAN DU

*Ringe til mig på 2484 2844 
man-fre kl. 10 og 18.
*Sende mig en SMS på
24842844 døgnet rundt.
*Sende mig en mail på nina@babusqa.dk