Clairvoyance Sitting 


En clairvoyant sitting er hos mig en udviklende samtale med universet som coach.

Ved en sitting, møder du personligt op, og sidder over for mig i en god stol i trygge rammer. Du få en beskrivelse af din nuværende følelsesmæssige tilstand, din livssituation her og nu, din begrænsende temaer og værkstøjer til forandring. Vi kikker på dine muligheder fremadrettet enten ud fra de planer du allerede har eller med udgangspunkt i det jeg allerede har fået ned til dig. Fremtiden findes ikke i en drejebog, som du kan få indblik i, men afspejler fuldt og helt de valg du træffer. Med clairvoyant guidens taler vi således ikke om hvad der vil ske i fremtiden, men om hvilke muligheder universet serverer for dig til brug for den retning du ønsker at bevæge dig i. Og har du slet ingen idé om,hvilken retning det er, så har universet også en bud på det.

Du får selvfølgelig redskaber til at håndtere det hele, i form af handlemåder, som du allerede kender til fra andre sammenhænge – altså evner og ressourcer du allerede besidder. De clairvoyante beskeder leveres genkendelige og specifikt om og til dig, fra den åndelige verden med mig som formidler.

Hvad skal jeg forberede?

Du behøver ikke ha´ udtænkt de helt store spørgsmål inden vi ses –  den åndelige verden fortæller det du har BRUG FOR at høre, og ikke kun det du allerede har helt styr på ;o) Du får mest ud af sessionen, hvis vi undervejs har en dialog, om det der bliver leveret, så glæd dig blot til en fortrolig og nærværende snak med en hjertelig, ærlig og humoristisk tone. Der er ikke noget ”tale i tåger” eller ”generelt” over den clairvoyance, du får. Hos mig får du noget med hjem, som er brugbart og specifikt.

Jeg stiller ikke ind på 3. person, men taler gerne om relationer mellem dig og andre.

Varighed og pris

1 time – 1200 kr. (erhverv + moms)

Vil du have 20% rabat på din session så klik her

Optagelse på en lydfil

Du må hjertens gerne selv optage sessionen på din telefon. Jeg vil også gerne gøre det og efterfølgende sende den til dig på email, som en lydfil, du skal gemme på din pc.  – det koster + 100 kr.

Det får du med hjem

Efter en clairvoyance vil du være afklaret omkring de ting, du bruger tankevirksomhed på i dit liv – stort og småt. Du vil have håndgribelige ”how to do” redskaber til at løse de udfordringer, du står i eller til at nå de mål, du drømmer om.
Har du brug for støtte og en håndsrækning til at arbejde videre, så kan du tjekke mulighederne for coachingforløb ud her