Clairvoyance Sitting 

Ved en sitting, møder du personligt op, og sidder over for mig i en god stol i trygge rammer.

Du få en beskrivelse af din nuværende følelsesmæssige tilstand, din livssituation her og nu, din begrænsende temaer og værkstøjer til forandring. Vi kikker på dine muligheder fremadrettet enten ud fra de planer du allerede har eller med udgangspunkt i det jeg allerede har fået ned til dig. Fremtiden findes ikke i en drejebog, som du kan få indblik i, men afspejler fuldt og helt de valg du træffer. I en session hos mig, taler vi således ikke om hvad der sker i fremtiden, men om hvilke muligheder du har, med den retning du ønsker at bevæge dig i.

Du får selvfølgelig redskaber til at håndtere det hele, i form af handlemåder, som du allerede kender til fra andre sammenhænge – altså evner og ressourcer du allerede besidder. De clairvoyante beskeder leveres genkendelige og specifikt om og til dig, fra den åndelige verden med mig som formidler.

Hvad skal jeg forberede?

Du behøver ikke ha´ udtænkt de helt store spørgsmål inden vi ses –  den åndelige verden fortæller det du har BRUG FOR at høre, og ikke kun det du allerede har helt styr på ;o) Du får mest ud af sessionen, hvis vi undervejs har en dialog, om det der bliver leveret, så glæd dig blot til en fortrolig og nærværende snak med en hjertelig, ærlig og humoristisk tone. Der er ikke noget ”tale i tåger” eller ”generelt” over den clairvoyance, du får. Hos mig får du noget med hjem, som er brugbart og specifikt.

Jeg stiller ikke ind på 3. person, men taler gerne om relationer mellem dig og andre.

Varighed og pris

1 time – 1200 kr. (erhverv + moms)
1 time – 950 kr, hvis det er max. 6 måneder siden sidste session.

optagelse på en lydfil + 100 kr. Lydfil sendes til dig på e-mail efterfølgende.

Spirituelt coachingforløb

Efter en clairvoyance vil du være afklaret omkring de ting, du bruger tankevirksomhed på i dit liv – stort og småt. Du vil have håndgribelige ”how to do” redskaber til at løse de udfordringer, du står i eller til at nå de mål, du drømmer om – og har du brug for støtte og en håndsrækning til at arbejde videre, så kan du tjekke mulighederne for coachingforløb ud herReference fra en sitting

 “Jeg er skeptiker, men efter en session hos Nina må der være mere mellem himmel og jord. Jeg var super glad for den positive, afslappede stemning, varmen og engagementet under sessionen, og Nina’s evne til at sætte ord på de problemer /følelser man roder med i hverdagen, så de bliver meget nemmere at håndtere. Jeg fik bestemt nogle ting at tænke over, nogle udfordringer der skal skal løses, men heldigvis også værktøjer til at håndtere dem. Super fed oplevelse, ….TAK Nina”