Kan man være for lukket til at blive læst clairvoyant?

Forleden havde jeg besøg af en sød kvinde til en helt almindelig clairvoyancesitting.
Hun havde tidligere været hos andre clairvoyante og flere gange fået af vide at hun var svær at læse, fordi hun var meget lukket. Efter først gang hun fik den udmelding, havde hun de næste gange gjort sig meget umage med at være åben, uden helt at vide hvordan hun egentlig var lukket. Men hver gang gik hun alligevel fra sessionerne med en kedelig følelse af nogle spildte penge og minutter, fordi historien gentog sig. Heldigvis dukkede hun alligevel op hos mig, så jeg kunne fortælle hende, at det intet havde med hende at gøre.

Som clairvoyant er man i min optik slet ikke afhængig af andres åben- eller lukkethed, da det man læser er databasen for tænkte tanker og følte følelser. Clairvoyanten mærker måske en lukkethed hos den, der skal læses, og så er det jo selvfølgelig dét, der er væsentligt at tale om, på fuldstændig lige fod med, når man mærker begejstring, sorg, rastløshed osv.

En dygtig clairvoyant fortæller det clairvoyanten oplever uden at tolke på det. Uden nødvendigvis at forstå det. En dygtig clairvoyant er bevidst om rollen som talerør og formidler. Intet andet. En clairvoyants manglende formåen omkring at læse et menneske, handler kun om clairvoyanten. Ikke om den, der læses. En dygtig clairvoyant ved, at en tom følelse er lige så læsbar og relevant, som en oprørt følelse. En dygtigt clairvoyant kan skelne i manglende informationer, beskeder eller blokeringer og er i stand til at observere, om det er karaktértræk eller temaer, hos den der læses, eller om det handler om clairvoyanten selv. For en dygtig clairvoyant er også et mennesker med følelser, temaer og barriere – som ikke må fylde, når man arbejder.

Et enme kan sagtens være udtømt. Og strømmen af relevante beskeder kan også sagtens være udtømt. Men der vil altid være temaer, ressourcer, følelser og muligheder at tale om. Det er derfor i min optik ikke muligt, at du kan være for lukket, når du sidder i stolen til en clairvoyant sitting. Hvis du har oplevet det samme som den søde kvinde, der besøgte mig, så er mit råd, at du på forhånd spørger clairvoyanten, om det kan ske, at du er for lukket. Således ved du om du skal booke en tid eller søge videre.