Vink med en vognstang

Forleden talte jeg med “Frida” til en telefonclairvoyance. Frida har jeg talt med flere gange over årene, så energien inden jeg ringede op, kendte jeg. Alligevel havde jeg en følelse af en større ro, end hendes ellers livlige og til tider overenergiske wibe. Men følelsen nu var mere en passitivitet end en god indre ro. Det viste sig, at Frida var blevet sagt op fra sit job og da det aldrig var sket før, var hun blevet fuldstændig lammet. Jeg fik oplevelse af, at en gammel hændelse fra da hun var omkring 10 år, var blevet aktiveret. En hændelse omkring nogle piger i skolen, der ikke ville have hende med i en leg. Opsigelse havde bragt Frida tilbage til følelsen af ikke at være god nok, en oplevelse hun ikke normalt bar rundt på. Jeg fik vist hvordan Frida, normalt gik til situationer, hvor hun mødte modstand, og kunne fortælle hende, at hendes evne til at anskue og observere problemer og udfodringer på afstand, som en strategi, for at kunne løse dem, var netop det, hun skulle bruge i denne situation. Hvad var årsagen til at virksomheden havde fyret hende, og hvad var mulighederne omkring et nyt job. Hun skulle også kikke på økonomien, som en del af løsningen, og jeg oplevede, at hun med den tilgang ville opdage, at opsigelsen var en gave, og et vink med en vognstang, til at springe ud i noget hun længe kun havde turde drømme om.
Kære “Frida” tak for at jeg endnu engang måtte formidle universets guidens til dig. Jeg hepper på dig hele vejen.