At starte på en spirituel uddannelse kræver i min optik overvejelse.

Hvis uddannelsen er god, er den nemlig også krævende. Det kræver tid, fokus og udvikling.


Al undervisning hos BABUSQA er nøje udvalgt og tilrettelagt, ikke på forhånd i mindste detalje, men i grove træk og herefter undervejs så det passer til processen. Det giver den bedste læring for alle.

Det er også vigtigt, at du har tillid til underviseren, både fagligt, men også menneskeligt. Er du i tvivl om noget på den front, så giv mig et ring.  Dit engagement i at vælge rigtig, bevidner om din seriøsitet, så hold dig ikke tilbage.

Som underviser er jeg både direkte, omsorgsfuld og humoristisk. Jeg kræver seriøsitet med det du har kastet dig ud i – sådan bliver man nemlig bedst. Og det er uanset om du din uddannelse skal blive din levevej eller du blot vil udvikle dig.
Jeg sætter pris på at din uddannelse er et samarbejde mellem os, så du får mest muligt ud af din læring. Det betyder at er glædeligt er plads til nytænkning, improvisation, redigering og input, hvis det gavner holdets læring.

Jeg elsker at undervise, og jeg er dybt taknemmelig hver gang en ny elev i tillid signer up til en af mine uddannelser – og ved at revne af stolthed, når de er kommet i mål med succes.

Jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen!