Når børn ser spøgelser.

Fra tid til anden bliver jeg kontaktet af bekymrede mødre/fædre til børn, der siger at de kan se “nogen”. I denne uge var det L der ringede til mig, dybt frustreret omkring hendes 17 årige datter A. Heldigvis havde en fælles bekendt, anbefalet L at kontakte mig, så hendes datter kunne få hjælp. Så snart jeg nåede til deres hoveddør i rækken af huse på snor, mærkede jeg en tung energi, og lettelsen var tydelig på A´s kind med tårer, da jeg med det samme italesatte min oplevelse. Det viste sig at A blev angst og fysisk skidt til mode hver gang hun trådte ind ad døren og havde voldsomme mareridt, hver gang hun sov hjemme. For at hjælpe A til at få det bedre, havde hendes mor (selvfølgelig) søgt hjælp via det etableret sundhedssystem. Det havde resulteret i indlæggelse på psykiatrisk afdeling og et udvalg  beroligende præparater samt diagnosen psykose og depression. A oplevede tydelig at hun på den psykiatriske afdeling kun fik det værre, og nægtede (gudskelov) at spise piller og udskrev sig selv efter 3 dage stik imod anbefalinger om en 5-6 ugers indlæggelse. Sej tøs !!

Efter en tur rundt i huset, havde jeg lokaliseret besøg, af både en (afdød) kvinde med barn i stuen, og en (afdød) sur mormor i soveværelset. Mormor forsøgte at gøre L opmærksom på, at hun var godt i gang med at gentage det uhensigtsmæssige modertema hun selv havde været udsat for som barn. Selv om L tog afstand fra det modertema og havde arbejdet meget bevidst med dette,  måtte hun erkende at mormor havde ret. Mormor fik leveret sit budskab, og blev herefter sendt afsted til fred i det hindsides. Det samme gjorde kvinden med barnet.

Efter nogle kærlige clairvoyante beskeder og gode snakke, lidt healing af A og redskaber til dem begge til brug i fremtiden kørte jeg hjem igen. Som svar på sms med bogtitler, vi havde aftalt jeg skulle sende skrev L

” Tusind tak og flere tusind tak for dit besøg, det har gavnet os begge to så meget”.

Velbekommen L, og stort cadeau til dig for at tage din datter alvorlig, og skaffe hjælp til hendes til forståelse af de evner hun besidder. De er en gave, når man omfavner dem og en forbandelse når man undertrykker dem. Desværre giver de alt alt alt for ofte en anledning til fuldstændig misforstået takling i det etableret sundhedssystem, hvor den bedste (læs nemmeste) løsning hedder medicin, som faktisk kun gør det hele værre – men det er en anden snak, som hurtigt bidrager til få ørene i maskinen, at dem der ikke tror på mere mellem himmel og jord ;o)