Clairvoyance også uden for Danmark

En telefonclairvoyance er som almindelig clairvoyance. Forskellen er bare at vi ikke kan se hinanden. Den åndelige verden, som jeg kommunikere med under en clairvoyance er ligeglade med den fysiske afstand mellem os. Mine clairvoyante evner, er også spot-on og præcise pr. telefon.
Hvis du alligevel hellere vil se mig i øjnene, kan sessionen foregår via skype/facetime. På den måde kan vi se hinanden og så er det næsten, som at sidde i samme rum.

Ved en telefonclairvoyance har du forberedt nogle specifikke spørgsmål du gerne vil have svar på. Eller jeg kan kikke på et emne/område generelt – f.eks. kærlighed, job, bolig, økonomi osv. Jeg vil altid give dig klare svar, og konkrete brugbare redskaber, som du kan drage nytte af i forbindelse med den aktuelle situation.

Ved en session via Skype/Facetime går vi lidt mere i dybde, og kikker på dit liv generelt her & nu, om det der spænder ben fra fortiden og om de muligheder og forhindringer du kan arbejde med i fremtiden.

Kan fremtiden forudsiges?

Som clairvoyant kan jeg ikke garanterer dig, hvornår du møder den eneste ene, eller hvornår dit hus bliver solgt, for fremtiden er ikke allerede planlagt. Fremtiden afspejler de valg du træffer ud fra de muligheder universet serverer for dig – og dem kan jeg fortælle dig noget om, så du kan være forberedt og opmærksom og træffe de bedste valg for dig.

Varighed og pris

Telefonclairvoyance af 15 og 30 min. varighed.

På 15 min kan du få svar på 1-2 specifikke spørgsmål – pris 300 kr.

På 30 min kan du få svar på 3-4 specifikke spørgsmål – pris 600 kr.

Skype/Facetime 60 min. varighed – 1200 kr.

I hele august får du 20 % rabat på ovenstående sessioner

Betaling sker via mobilepay eller kontooverførelse ved bestilling. Mobilepaynummer/kontonummer får du, når vi aftaler tidspunkt.

Book din tid

Book din tid ved at klikke på knappen nedenfor. Så vidt det er muligt tilbyder jeg dig en tid inden for 48 timer. (weekend undtaget)


Har brugt telefonclairvoyance. Fik pludselig brug for at tage en hurtig beslutning i mit arbejdsliv. Fik professionel råd og vejledning, som jeg tænkte over, og tog så min endelige beslutning. Ved med sikkerhed at jeg valgte rigtig efter min samtale med Nina.

Anette

På bare 15 min fik jeg præcis og direkte afklaring på en problemstilling og så var der endda tid til et ekstra spørgsmål. Nina er supergod og rigtig sød.

Annette Mai

Kære Nina, jeg benytter mig jævnligt af clairvoyant vejledning, men havde ikke tidligere prøvet dig. Det er jeg glad for at jeg gjorde nu. Du er spot on i dine indsigter, og du har en rigtig god måde at formidle det der er lidt svært at høre. Den er kærlig, jordnær og ikke dømmende. Du står nu øverst på min liste over dygtige clairvoyanter.

K. Jakobsen

Tak for din fleksibilitet i en kritisk situation. Og TAK for din forståelse og omsorg og de nænsomme beskeder. Og så fik du mig endda til at grine. Det var tiltrængt! Af hjertet TAK!

Karin