Lær kunsten at leve bevidst,
på 8 uger


Med onlinekurset “Spirituel mindfulness” lærer du på 8 uger kunsten at leve bevidst, og dermed at leve et liv, i overensstemmelse med den du er, og det du har brug for.

Uge for uge træner du de traditionelle mindfulness principper tilført et spirituelt tvist og mindsæt.
Jeg har lavet alt materialet klar til brug, så det eneste du skal gøre er, at bruge 30 min. om dagen, på at lave øvelserne undervej. Materialet er en blanding af læsestof, arbejdsark, meditationer, podcast og video. Og selvfølgelig organiseret, så du ikke er i tvivl om, hvad du skal.

Essensen i mindfulness handler om opmærksomhed. Opmærksomhed på nuet, som er det eneste, der er tilstede. Fortiden ER brugt, og fremtiden kender vi ikke, og har ingen garanti for at opleve.

Ved at være tilstede i nuet, bliver du bedre til at træffe sunde og autentiske beslutninger for dig selv og dine nærmeste omgivelser. Du får mere ro, bedre overblik, bedre søvn, mere glæde og langt flere dejlige og værdifulde dage og skønne stunder i dit liv.

Du har adgang til materialet hele 2024, og kan således bruge det når det passer dig, og igen og igen, hvis du har brug for en genopfriskning.


8 ugers online kursus

499kr.

+ 1 uges bonusmateriale 


Du kan altså arbejde med teknikkerne så meget du lyster, så du til sidst kan dem i søvne og dagligt har opmærksomhed på alt det NUET giver dig af skønne ting.