Spirituel Café –  slaraffenland for hverdagsmennesket med hang til det spirituelle.


Hos BABUSQA er der hver torsdag fra kl. 15 – 18 spirituel café med karmakaffe på kanden og plads og tid til en spirituel snak. Her finder du også krystaller, englekort, smukke håndlavede engle, røgelse, drømmefangere, notesbøger, økolys mm. – alt sammen noget du kan røre, sanse og købe med hjem.
Det er mit ønske at give dig mulighed for bare at hænge ud, lege med englekort, pendulere eller lidt andet “hekseri” og skabe et spirituelt frirum for hverdagsmennesket.
Du kan også stille spørgsmål og måske få svar, men altid input, inspiration og eftertanke. Er du helt ny ud i det spirituelle er det her du kan stille alle de mange spørgsmål om alt fra brugen af englekort til hvordan “det hele mon” hænger sammen.

Er der noget specifikt du søger, så er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon eller SMS 24842844 eller sende mig en mail nina@babusqa.dk


BABUSQA har overtaget Sjæl & Sanser efter den omfattende vandskade på deres tidligere fælles adresse. Frem til årsskiftet finder du BABUSQA i midlertidige lokaler i Roskilde Centrum, Hersegade 20 – ind i porten og ned ad trappen.
Der er stadig den gode nærværende stemning og massere at gå på opdagelse i, og jeg håber du har lyst til at kikke forbi og lade tiden gå i stå!