Spirituel Butik

– spirituelt frirum for hverdagsmennesket.


COVID 19 retningslinjer:

Alle kunder skal benytte håndsprit ved ankomst. Håndsprit forefindes i butikken.


Mere end 100 slags

I shoppen finder du mere end 100 slags forskellige krystaller, alle med beskrivelse af deres unikke egenskaber.
Du finder røgelse, englekort, buddhaer, engle, olier, håndmalede citatsten og krystaller til lav-selv smykker. Du finder også økolys, bæredygtige notesbøger, saltlamper, fyrfadsstager, klokker og smukke håndlavede drømmefangere. Så der er nok at vælge imellem.

Er der noget specifikt du søger, så er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon eller SMS 24842844 eller sende mig en mail nina@babusqa.dk

Hos BABUSQA er der karmakaffe på kanden og plads og tid til en spirituel snak. I butikken finder du det meste i den spirituelle boldgade, alt sammen noget du kan røre, sanse og købe med hjem.
Det er mit ønske at give dig mulighed for bare at hænge ud, bytte en bog, lege med englekort, pendulere eller lidt andet “hekseri” og skabe et spirituelt frirum for hverdagsmennesket.
Du kan også stille spørgsmål og måske få svar, men altid input, inspiration og eftertanke. Er du helt ny ud i det spirituelle er det her du kan stille alle de mange spørgsmål om alt fra brugen af englekort til hvordan “det hele mon” hænger sammen.

BUTIKKEN ER FERIELUKKET FREM TIL 1. aug.

– men du kan sagtens få en tid til clairvoyante sessions – klik her

Åbningstider

onsdag kl. 14-16  + drop-in clairvoyance i samme tidsrum

Fredag kl. 10-16  drop-in clairvoyance kl. 10-12


Kh. Nina