Silent Retreat

Silent Retreat 22.-24. marts 2019 er ÅBEN FOR TILMELDING

Silent Retreat  2. – 4. november 2018 er  UDSOLGT


“Jeg har prøvet det flere gange og vil så absolut anbefale det. For mig er det en mental hovedrengøring
Nina er helt fantastisk til at guide en igennem stilheden.”


STILHED ER EN EFFEKTIVE METODE TIL AT
– finde dig selv
– blive bevidst om hvad du skal have mere og mindre af i dit liv – og hvordan.
– få klarhed over din livssituationen
– bearbejde det, der fylder uønsket
– forløse det, der afholder dig fra at få det bedste ud af DIT liv.

RETREATET ER VELEGNET TIL DIG SOM F.EKS.
– døjer med tankemylder
– mangler fokus
– vil træne dit nærvær
– har brug for en mental hovedrengøring
– står ved en skillevej
– trænger til en pause
– ønsker at drage omsorg for dig selv
– vil bearbejde sorg
– ønsker at prøve noget nyt
– vil styrke din spiritualitet
– trænger til endnu et stilhedsretreat


PÅ EN WEEKEND I STILHED VIL DU møde dig selv helt uforstyrret og modtage det nærvær og den omsorg, du formentlig møder alle andre med det meste af tiden. På retreatet er det din tur til at få DIN opmærksomhed, så du kan høre og mærke dit autentiske jeg. Du vil også blive bevidst om, hvad du fylder dit liv med af tæring eller næring og blive helt skarp på, hvad du ønsker at forandre til det bedre.

På Silent retreatet stiller du dit daglige liv på pause, og tjekker ind med dig selv i rolige og smukke omgivelser lige midt på Sjælland.

PRAKTISK
Vi lægger telefoner og ure (jeg vil kunne kontaktes hele weekenden i akuttilfælde) slukker for mails, tv og forstyrrelser af enhver art og synker ind i stilheden med os selv. Weekenden vil være fyldt med guidede meditationer af forskellig art, stilhed, egen tid, god sund mad og alle de smukke omgivelser du orker.
Retreatet kræver ingen forudgående kendskab til meditation eller stilhedsarbejde. Jeg guider og instruerer hele weekenden.

Vi starter fredag kl. 18 med intro og går i stilhed fra kl. 20.
kl. 14 søndag bevæger vi os ud af stilheden og kl. 16. siger vi farvel og tak.

Du indlogeres alene i smukt og idyllisk dobbeltværelse med sengetøj og håndklæder. Der er fuld forplejning på hele retreatet med hjemmelavet mad af lækker kvalitet.

PRIS PR. PERSON

3995,- kr. (erhverv + moms)

3595,- kr. – når 2 pers. (eller flere) tilmelder sig samtidig.

Der er 14 pladser og du tilmelder dig her ved at udfylde kontaktformularen herunder. Herefter modtager du en mail med bekræftelse på din tilmelding, samt betalings info. Ved tilmelding betales depositum på 1000 kr. Restbeløbet betales senest 1. marts 2019.

Efter betaling af depositum er tilmeldingen bindende. Pladsen kan overdrages til anden deltager.

Har du nogen spørgsmål, så ring eller skriv til mig.
Kh. Nina
Tlf.: 24842844

Tilmeld dig til Silent Retreat januar 2019


Læs i nedenstående links, hvorfor stilhed er nødvendigt for os:
http://illvid.dk/mennesket/3-grunde-derfor-er-stilhed-godt-for-din-hjerne
http://m.huffpost.com/us/entry/us_56d83967e4b0000de4037004
http://www.dr.dk/levnu/psykologi/ro-tak-stilhed-styrker-din-hjerne


Tidligere deltagere siger:

“Mandag morgen….Træt men har heldigvis fri idag????????????????tak for en underlig,mærkelig,udfordrende,speciel og fantastisk weekend. Der er så mange ting der er faldet på plads i mig. Jeg var mega skeptisk, men er allerede nået frem til at jeg vil gøre det igen.????????????????????  – Lisbeth”

“Jeg har været på “Silent Retreat” – 40 timers stilhed og 17 timers meditation.
Alle distraktioner fjernes: ur, mobil, pc, bøger mv. og du interagerer ikke med de andre personer, du er i din egen forhave, du er i dig selv.
Instruktøren Nina Johansen førte os igennem forløbet på en let og behagelig måde og havde advaret os om, at hele følelsesregistret kom i brug – og det gjorde det! Meditationerne var gode og hendes blide energi og rolige væsen gjorde det hele lidt lettere.
Der blev gået ture og lyttet til fuglefløjt, gloet huller i luften, mærket og følt. Det var underligt, anderledes, udfordrende, specielt, fantastisk og befriende – og jeg gør det igen til november, for der holder Nina et arrangement igen ????
Måske du skal med? – Diana”

“I weekenden gav jeg mig selv en gave – eller også fik jeg en gave… 40 timers stilhed med mig selv, uden bøger, pc, tv, mobil og anden adspredelse. Bare ro og tid med mig selv. Guidet igennem stilheden med meditationer og trygt samvær af Nina Johansen. Det var skønt, lidt træls, trættende og stimulerende. Vil jeg gøre det igen? Ja tak! – Vivian”

Weekenden i uge 16 deltog jeg, i forbindelse med min CLCU uddannelse hos Nina Johansen, i et Silent Retreat. Over 40 timer i total stilhed. Ingen ydre stimuli af nogle art, udover Ninas kærlige og kyndige guidning ind og ud af 17 timers meditation, klogt fordelt ud over weekenden ????. I stilheden mødte jeg alle mine følelser og tanker og havde TID til at tage mig af og forholde mig til dem – helt for mig selv . Jeg elskede de stunder, hvor der bare var HELT stille, ikke en tanke, ikke en bekymring, ikke en fortolkningen, bare MIG i stilhed. Disse stunder sidder i mig endnu og jeg henter energi i dem i min hverdag.
Jeg giver mig selv den gave at deltage i endnu et Silet Retreat og jeg glæder mig ???????? Kh. Anne”

Jeg håber at se dig til en stille weekend.

Kh. Nina