Stilheds Retreat 2023

Der afholdes ikke stilhedsretreat i 2023

Det er mit ønske og håb, at Stilhedsretreat kan afholdes igen 2024.


“Jeg har prøvet det flere gange og vil så absolut anbefale det.
For mig er det en mental hovedrengøring
Nina er helt fantastisk til at guide en igennem stilheden.”


RETREATET ER TIL DIG SOM

❤️ vil finde dig selv
❤️
døjer med tankemylder
❤️
vil træne dit nærvær
❤️
har brug for en mental hovedrengøring
❤️
står ved en skillevej
❤️
trænger til en pause
❤️ vil lære at drage omsorg for dig selv
❤️ vil bearbejde sorg
❤️ vil styrke din spiritualitet


I stilhedens visdom, finder sjælen sine svar”


Egenomsorg, tid og selvpleje drukner for mange af os i hverdagen larm. Det samme gør sjælens svar så vores indre navigationssystem kommer ud af kurs.
Med stilhed i en weekend får du muligheden for at finde tilbage til dig selv igen. Med tilrettelagt program danner jeg rammen for, at du kan få 100% tid til at fordybe dig, I DIG, gennem stilhed, guidede meditationer og massere af tid til dig selv, i de allersmukkeste omgivelser og med skøn forplejning.

STILHED ER EN DYBDEGÅENDE METODE TIL AT

✔️ blive bevidst om hvad du skal have mere og mindre af i dit liv – og hvordan.
✔️ få klarhed over din livssituationen
✔️ forløse det, der afholder dig fra at få det bedste ud af DIT liv.


Med en stille weekend får du plads til dig selv helt uforstyrret. Du får mulighed for, at modtage det nærvær og den omsorg, du formentlig møder alle andre med det meste af tiden. I denne weekend er det din tur til at få DIN opmærksomhed, så du kan høre og mærke DIG. Du vil blive bevidst om, hvad du fylder dit liv med af tæring og næring og blive helt klar over, hvad du ønsker at forandre til det bedre, og hvordan. En weekend i stilhed giver mulighed for er et dybt personligt udviklingsarbejde.

I denne weekend stiller du de andre på pause og giver dig selv al den opmærksomhed, der aldrig er tilovers.
Du inlogeres alene i et hyggeligt værelse med god plads. Der er fuld forplejning med hjemmelavet mad af lækker kvalitet. Retreatet afholdes på Orø i gåafstand til vandet gennem skov.

PRAKTISK

For at sikre at du får fred, til at få fred, lægger vi telefoner og ure (jeg vil kunne kontaktes hele weekenden i akuttilfælde) slukker for mails, tv og forstyrrelser af enhver art og synker ind i stilheden med os selv.
Weekenden vil være fyldt med guidede meditationer af forskellig art, stilhed og egen tid i tilrettelagt program. Du skal bare følge med i dit tempo, nyde de smukke omgivelser, den gode mad, meditationerne, og tid med selv.
Retreatet kræver ingen forudgående kendskab til meditation eller stilhedsarbejde. Jeg guider støtter dig hele weekenden.

Retreatet afholde på et naturskønt sted på Sjælland
Vi starter fredag kl. 18 med intro og går i stilhed fra kl. 20.
kl. 14 søndag bevæger vi os ud af stilheden og kl. 16. siger vi farvel og tak.

PRIS PR. PERSON

(Priserne er vejledende, til eksakt lokation er fundet)

Alene på dobbeltværelse 4495,- kr. alt incl. hele weekenden.

Delt dobbeltværelse 3995,- kr. alt incl. hele weekenden.

Delt dobbeltværelse når 2 pers. (eller flere) tilmelder sig samtidig. 3595,- kr. alt incl. hele weekenden.

Ved endelig tilmelding betales 1000 kr. i depositum. Restbeløb betales senest 1. okt. 2022. Når depositummet er betalt er din tilmelding bindende. Din plads kan overdrages til en anden, hvis du skulle blive forhindret.

Har du nogen spørgsmål, så ring eller skriv til mig.
Kh. Nina
Tlf.: 24842844

Jeg ønsker at tilmelde mig


“Jeg elskede de stunder, hvor der bare var HELT stille, ikke en tanke, ikke en bekymring, ikke en fortolkningen, bare MIG i stilhed.” 


“I stilheden mødte jeg alle mine følelser og tanker og havde TID til at tage mig af og forholde mig til dem – helt for mig selv “


“Der er så mange ting der er faldet på plads i mig. Jeg var mega skeptisk, men er allerede nået frem til at jeg vil gøre det igen.”


“I weekenden gav jeg mig selv en gave. Ro og tid med mig selv, guidet igennem stilheden med meditationer og trygt samvær af Nina Johansen.”