Spirituelt Udviklingsforløb


1 år 12 rater eller 10% kontantrabat
Pris: 24.000 kr. – ONLINE 18.000 kr.I en clairvoyancesession vil der blive berørt et eller flere gennemgående livstemaer, som spænder ben for dig. Disse temaer vil ofte hæmme dig i din hverdag og dermed være nødvendige at bearbejde/ arbejde med, for at blive  glad og tilfreds i dit liv og leve i balance mellem dine ønsker og formåen.

Måske kan du selv få has på temaerne, ved hjælp af de ressourcefulde værktøjer du fik i clairvoyancen, men har du brug for støtte til forandringen, kan du have glæde at et coachingforløb.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Ved hjælp af mine clairvoyante evner, teknikker og erfaring fra mit coachingvirke og familieopstilling, folder vi dine mønstre og psykologiske strategier ud, så vi kan skabe forløsning i det der spænder ben og give plads til alt det gode og gavnlige du også indeholder.

Et forløb strækker sig over 12 måneder, hvor vi mødes fysisk eller online hver 3. – 4. uge.
Fra gang til gang får du nye indsigter og nye værktøjer til at skabe forandring i din tankegang og dine handlemønstre. Mellem hver session, sender jeg dig en mail med motivation og overblik over dine opgaver. Undervejs vil du mærke  større frihed, øget selvværd, mere overskud, større handlekraft, mindre forvirring og mere glæde. Det der før har været umuligt bliver til ganske overkommelige opgaver.

Forløb

Et coachingforløb med mig som tovholder, er et seriøst forløb, hvor DU skal gøre arbejdet. Jeg tilbyder ikke kvik-fix-løsninger, men i stedet forandringer, der holder. Jeg anser, det som min fornemmeste opgave, at være det spejl, der viser dig, den udgave du er nu, så du får det bedste grundlag for at ændrer dét, der skal til, for at blive den udgave du gerne vil være.

Kontakt mig

Inden du starter op i et forløb, tjekker vi lige kemi og forventningsafstemmer forløbet.
Det eneste du skal gøre, er at sende mig en mail, med dit telefonnummer – så ringer jeg dig op, uden at det koster dig noget.