Udviklingsforløb

I en clairvoyancesession vil der blive berørt et eller flere gennemgående livstemaer, som spænder ben for dig. Disse temaer vil ofte hæmme dig i din hverdag og dermed være nødvendige at bearbejde/ arbejde med, for at blive  glad og tilfreds i dit liv og leve i balance mellem dine ønsker og formåen.

Måske kan du selv få has på temaerne, ved hjælp af de ressourcefulde værktøjer du fik i clairvoyancen, men har du brug for støtte til forandringen, kan du have glæde at et coachingforløb.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Ved hjælp af mine clairvoyante evner og teknikker fra min længerevarende uddannelser som Enneagram og NLP coach, støtter og motiverer  jeg dig gennem et forløb, hvor vi sammen løser knuderne op omkring det, der spænder ben for dig.

Et forløb strækker sig over 6-12 måneder, hvor vi mødes hver 3. – 4. uge. Fra gang til gang aftaler vi hvad du skal have fokus på eller forandre til næste gang og kontinuerligt og målrettet, får du nye vaner og handlemønstre. Undervejs vil du mærke et øget selvværd, større handlekraft, mindre forvirring og mere glæde. Det der før har været umuligt bliver til ganske overkommelige opgaver.

Forløb

Et coachingforløb med mig som tovholder, er et seriøst forløb, hvor DU skal gøre arbejdet. Jeg tilbyder ikke kvik-fix-løsninger, men i stedet forandringer, der holder. Jeg anser, det som min fornemmeste opgave, at være det spejl, der viser dig, den udgave du er nu, så du får det bedste grundlag for at ændrer dét, der skal til, for at blive den udgave du gerne vil være. Se de forskellige forløb nedenfor.

For begge forløb gælder det, at vi indgår en skriftlig aftale ved opstart. Heraf fremgår pris samt betalingsbetingelser. Alle forløb betales ved opstart, dog er det muligt at dele beløbet i aftalt antal rater.

Walk & Talk

WALK & TALK sessioner og velegnet til dig, som elsker naturen, har en urolig krop, mangler bevægelse eller har brug for at mærke dig selv.

I denne pakke får du:

  • 5 sessioner af 1,5 time i tidsrummet kl. 8 – 16
  • To do mail efter hver session
  • 1 stk visionboard

Estimeret varighed 6 måneder

Pris 9.995,- kr. (erhverv + moms)

All in One

All in One pakken er til dig som ønsker at arbejde med tanker, følelser, krop og sjæl – spirituelt og jordnært. Vi arbejder med dine tanker og følelser på det bevidste plan og forløser på det ubevidste plan via krop og sjæl. All in One er et intensivt forløb, som kræver prioritering til hvile og ro efter hver session.

I denne pakke får du:

  • 10 sessioner af 2 timer i tidsrummet kl. 08 – 17
  • Guidet meditation til egenpraksis
  • 1 stk. silent retreat i november
  • To do mail efter hver session
  • 1 stk visionboard

Estimeret varighed 12 måneder

Pris 27.995,- kr. (erhverv + moms)

Andre forløb

Klik her

For alle forløb gælder det, at vi indgår en skriftlig aftale ved opstart. Heraf fremgår ydelse, pris og betalingsbetingelser. Alle forløb betales ved opstart, dog er det muligt at dele beløbet i aftalt antal rater.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål – eller du kan læse mere om mig her
Du kan også læse mere om, hvad jeg ellers tilbyder. Det kan du gøre ved at trykke her