Krystaller

I tusindvis af år er krystaller i mange kulturer, folkeslag og religioner blevet brugt til at hele sygdomme, beskytte og tiltrække gode ting. Krystallernes egenskaber er baseret på erfaring gennem disse tusinde år og gået i arv fra generation til genaration, men uden at blive videnskabeligt dokumenteret. Dog anvendes krystaller i vores computere og telefoners processorer, i form af silikone som stammer fra krystal. Krystaller bruges også i lasere til at fokusere og koncentrere energi og i den moderne medicin i ultralydsmaskiner.


Der er ingen facitliste på krystallens virkning… Den der er god for mig, behøver ikke virker for dig. Krystallernes egenskab er energi og vibration, som booster den intension du selv ligger i og derfor er deres magi individuel. Fra naturens side vibrerer de forskelligt, og vibrationerne påvirker vores krop og sind forskelligt. Derfor er nogle krystaller særligt velegnet til at stimulerer f.eks. det positive sind og andre til at eliminere f.eks. bekymring – dog bliver du nødt til at mærke, hvordan den specifikke krystal påvirker dig.


Hos BABUSQA er det ønsket at du går på opdagelse i krystallerne energi og tiltrækningskraft på dig, hvad enten du anvender hænderne, synet eller hjertet som pejlepind.


Alle krystallerne hos BABUSQA er noteret med “spidskompetencer” og der er opslagsværker og spirituel vejledning af hente, hvis du har brug for mere info og inspiration.


Jeg bestræber mig på at have de mest populære krystaller i butikken og er der noget særligt, du er på udkig efter, skaffer jeg det gerne eller giver dig et bud på, hvor det kan findes.