Online shopping – live!

Hos BABUSQA får du en unik mulighed for at handle i butikken online – OG stadig udvælge lige præcis de varer, der taler til dig, som hvis du var her selv.


Via facetime/messenger/skype, tager jeg dig med rundt i butikken, og samler de varer du forelsker dig i, og sender dem efterfølgende hjem til dig. Selvfølgelig under alle forskrifter om Corona hygiejne.
Du får altså mulighed for at vælge lige præcis den unikke rosakvarts i skålen som taler til dig, i modsætning til gængs online shopping, hvor du vælger ud fra et billede, og får en tilfældig.
Er du i nærheden af Roskilde er du velkommen til selv at hente pakken ved døren, og spare forsendelsen.


Mere end 100 slags

I shoppen finder du mere end 100 forskellige krystaller, alle med beskrivelse af egenskaber. Du finder røgelse, englekort, buddhaer, engle, olier, håndmalede citatsten, smykkerlav-selv eller klar til brug. Du finder økolys, bæredygtige notesbøger, saltlamper, fyrfadsstager, klokker og smukke håndlavede drømmefangere. Så der er nok at vælge imellem.


Sådan gør du

Du kan enten lave en ønskeseddel og sende mig på forhånd eller vi kan tage den ad hoc, når vi “ses”. Uanset tager jeg dig med rundt i butikken, så du selv kan vælge lige præcis dét, jeg skal sende hjem til dig.

Du betaler forsendelsen og resten klarer jeg. Det eneste du skal gøre er, at sende mig en mail nina@babusqa.dk eller en sms 24842844 så finder vi sammen en tid til shopping. Du er også velkommen til at ringe, i dagtimerne har jeg for det meste har jeg tid med det samme.