10-ugers forløb med mindfulness

Trænger du til:
overskud i hverdagen –  længere lunte – bedre overblik ?

Med kendskab til mindfulness bliver det muligt at ændre din tilgang til det, livet byder ind med, uanset om vi vil det eller ej. Mindfulness er en rummelig tilgang til det, der sker lige nu. En betragtning af tilværelsens indhold fra en mere nænsom vinkel. Mindfulness modvirker stress, styrker nærvær og bidrager til balance og fokus.

Mindfulness er simpel at implementere i din hverdag, når du kender til principperne bag. På 10 uger får du dem serveret på en enkel og anvendelig måde uge for uge. Efter endt forløb vil du have en naturlig tilgang til en mere mindfuld hverdag, med større frihed til at sige PYT og sætte grænser på en konstruktiv måde.

Alle kan deltage

Du behøver ikke forudgående kendskab til mindfulness for at deltage, blot en lyst til en hverdag med mere overskud, selvkærlighed, indre ro og overblik.

Som altid hos BABUSQA undervises der efter princippet learning by doing. Du vil over de 10 træningsdage blive klogere på principperne bag mindfulness tankegangen og selvfølgelig træne dem i praksis.

Tid og sted

Nye hold efterår 2019 i Roskilde

Du kan udfylde kontaktformularen nedenfor, og få direkte besked på mail, når datoerne er fastsat.