Kontakt til afdøde


i Roskilde.
45 min. – 900 kr.


NÅR DU VIL BOOKE EN TID KAN DU

*Ringe til mig på 2484 2844 
man-fre kl. 10 og 18.
*Sende mig en SMS på
24842844 døgnet rundt.
*Sende mig en mail på nina@babusqa.dk

Kontakt til afdøde

Når vi dør, er livet for sjælen ikke slut. Kun livet i en krop, her på jorden – og kun for en stund. Inden vores sjæl vender tilbage til en ny krop for ny læring, er der en masse den skal erfare på den anden side.

Sjælen er alle vores tanker og følelser igennem alle vores liv, så alt hvad vi som menneske har oplevet, i vores tid på jorden, har vi med os i sjælen, når vi dør.

Sjælen fortsætter sin søgen

Som du nok kan fornemme, hviler sjælen ikke nødvendigvis på laurbærene, når den tager herfra. Den fortsætter sin videre søgen efter visdom, erfaring og erkendelse. Derfor er det heller ikke sikkert, at sjælen fra vores kære, står til rådighed, når det her på jorden passer os at have kontakt.

I en session med afdødekontakt, kan man derfor ikke planlægge hvem man vil have kontakt med, men må være åben overfor dem, der træder frem, som er relateret til dig. Nogle gange én, andre gange flere. Dog kan du som regel påvirke “udbuddet” hvis du i dagene op til vores aftale, tænker kærlige tanker til og om dem du håber på kontakt til, sætter arvestykker frem, bærer et smykke el. lign. der har relation til dem osv.

Sådan foregår det

Kontakten til dem der er gået over er et samspil mellem dig, mig og dem.
Dig som modtager, mig som formidler og dem der træder frem som afsender. Det er derfor vigtigt at vi alle er klar og deltagende.

Når en afdød træder frem, formidler jeg det jeg hører, ser, mærker, føler, fornemmer, lugter og smager. Din deltagelse består i tilkendegive med ja og nej om du genkender det jeg formidler af evindens, for hvem det er der træder frem.
De afdøde kommunikere bla. med symbolik og symbolerne, som er individuelt fra medie til medie. F.eks. ser jeg en motorcykel når det handler om frihed og et par træsko når en mand har været hårdt arbejdende.


Formidlingen vil bestå af f.eks. fysiske kendetegn, karaktértræk, minder, fakta, tal, nuværende dilemmaer, begivenheder osv. som du vil kunne genkende.  Jeg opfordrer altid til at du er både kreativt tænkende og kritisk i din vurdering. Dog er det er afgørende betydning, at du er modtagelig og i mødekommende for det, der kommer og ikke leder efter bestemte beviser fra bestemte afdøde. Det bremser både energien og samarbejdet mellem os og dem, der vil kommunikere med os.

En smuk oplevelse

En kontakt med afdøde er en smuk oplevelse, som ofte giver ro, afklaring og healing.
Jeg oplever tit, at de efterladte er frustreret over, at den afdøde ikke har givet nogle tegn fra sig efter deres død. Men jeg har endnu ikke oplevet, at det var i overenstemmelse med virkeligheden – os på jorden har bare ikke opfanget de tegn, der er blevet givet. Når dét så går op for os, at de hele tiden er omkring os, kan vi slippe frustrationen, som ofte forhindre os i at komme videre og leve med sorgen.

Kontakt til en afdød har intet uhyggeligt over sig og er bestemt at anbefale til alle der har mistet en de havde kær.

Kontakt eller clairvoyant læsning

At lave clairvoyance og have kontakt med en afdød er to vidt forskellige ting.
Når man læser clairvoyant kikker man i databasen med tanker og følelser. Det er således ligegyldigt om den man læser, går rundt på jorden eller er gået over på den anden side. Det betyder at, det er muligt at læse en afdød clairvoyant, uden at man har reel kontakt. Til samenligning er der jo himmelvid forskel på om jeg læser noget fra din dagbog, eller du fortæller mig det du ville skrive i den.

Hos mig er afdødekontakt en reel kontakt med den der er gået over. Det er altså en “samtale” og ikke en clairvoyant læsning.

Varighed og pris

ca. 45 min. – 900 kr.

Optagelse på en lydfil

Du må hjertens gerne selv optage sessionen på din telefon. Jeg vil også gerne gøre det og efterfølgende sende den til dig på email, som en lydfil, du skal gemme på din pc.  – det koster + 100 kr.


NÅR DU VIL BOOKE EN TID KAN DU

*Ringe til mig på 2484 2844 
man-fre kl. 10 og 18.
*Sende mig en SMS på
24842844 døgnet rundt.
*Sende mig en mail på nina@babusqa.dk