Kontakt til afdøde

Når vi dør, er livet ikke slut. Kun livet her på jorden, og kun for en stund. Men inden vi vender tilbage, er der en masse lærdom vores sjæl skal erfare på den anden side – altså i det ikke jordiske liv, hvor sjælen stadig eksistere. Sjælen er alle vores tanker og følelser igennem alle vores liv, så alt hvad vi som menneske har oplevet, i vores tid på jorden, har vi med os i sjælen, når vi dør.

Sjælen fortsætter sin søgen

Som du nok kan fornemme, hviler man ikke nødvendigvis på laurbærene, på den anden side. For sjælen fortsætter sin videre søgen efter visdom, erfaring og erkendelse. Derfor er det heller ikke sikkert, at sjælen står til rådighed, når det passer os, her på jorden at have kontakt, og man kan derfor i en planlagt session med kontakt til afdøde, komme ud for, at der ikke kan opnåes kontakt til den afdøde – selvom vi sidder dér klar, parat i stolen. I det tilfælde vil vi bruge tiden på en almindelig clairvoyance, så du ikke går tomhændet herfra.

Du kan stille spørgsmål og få svar

Når jeg tager kontakt til en afdød, sikrer jeg mig altid, at det er den rigtige sjæl, vi har fat i. Det gør jeg ved at bede om at få min. 3 ting, som du kan genkende i forhold til den afdøde. Det kan være i form af særlige karaktértræk, handlemønstre, specifikke ting eller hændelser. Når vi er enige om, at der er skabt kontakt til den rigtige sjæl, formidler jeg de budskaber I måtte have til hinanden. Du kan altså stille spørgsmål og forhåbentlig få svar, og du kan få sagt de ting, du måske ikke fik sagt, mens tid var her på jorden.

En smuk oplevelse

Jeg oplever, at rigtig mange af mine kunder er frustrerede over, at den afdøde ikke har givet nogle tegn fra sig efter deres død. Men jeg har endnu ikke oplevet, at det var i overenstemmelse med virkeligheden – den nulevende har bare ikke opfanget de tegn, der er blevet givet. Når dét går op for dem, falder der en ro og en afklarethed over dem, og de bliver istand til at kunne slippe frustrationen, som ofte holder dem fast i at kunne komme videre.

Kontakt til en afdød er en meget smuk oplevelse, og har intet uhyggeligt over sig og er bestemt at anbefale til alle der har noget uafklaret omkring en nærtstående person, der er afgået ved døden.

Varighed og pris

60 min – 1200 kr.

optagelse på en lydfil + 100 kr. Lydfil sendes til dig på e-mail efterfølgende.