Klarsynsaften

Er du nysgerrig på det clairvoyante univers, så kom med til klarsynsaften, hvor jeg giver clairvoyante svar på spørgsmål fra de fremmødte. Svarene vil være kærlige, konkrete og specifikt til den, der spørger, samt leveret i overensstemmelse med at de gives i plenum. Atmosfæren vil være hyggelig, omsorgsfuld og fyldt med humor og smittende latter.
BEMÆRK! Der vil IKKE være kontakt til afdøde denne aften!!

Tid og sted

5. sept. 2019 i Hersegade 20, 4000 Roskilde fra kl.  19 – 21.


Pris:

150,- kr. pr. pers.
125,- kr. pr. pers. ved tilmelding af min. 2 pers.
200,- kr. pr. pers. ved tilmelding på dagen.

Tilmelding

Vil du have direkte besked, når næste dato for klarsynsaften er fastlagt, så udfyld nedenstående formuler

Du tilmelder dig ved at udfylde nedenstående formular eller sende mig en SMS på tlf. 24842844. Deltagerbeløbet betales via mobilepay til samme nummer. Din tilmelding er bindende og refunderes ikke ved afbud, men din plads kan overdrages til en anden.

Kh. Nina

Helt igennem super god aften med budskaber der berørte, belyste og berigede. Der var en let og kærlig stemning og mange grin. Nina er en dygtig formidler. Skarp og no-bulshit type, men på den kærlige og omsorgsfulde måde. En virkelig god aften!

Trine

Jeg har i aften været til klarsynsaften hos Nina. Jeg fik svar på mine spørgsmål og Nina gav mig også nogle råd i forhold til noget jeg ikke spurgte om, men som hun kunne mærke. Selvom jeg sad sammen med mange fremmede, følte jeg mig helt tryg, fordi beskeder blev givet så kun jeg forstod dem. Jeg vil helt sikkert besøg Nina igen til en clairvoyance.

Birthe

God energi, spot-on beskeder og fed stemning. Nina har power og smitter alle i lokalet med latter og god karma!

Sascha