TRÆT AF AT VÆRE SINGLE ?

Det var så stor en succes, da jeg i  maj og juni tilbød 30 min. clairvoyant kærlighedvejledning hos mig i Roskilde, at det nu er permanent på listen af clairvoyance muligheder i både Roskilde og Holbæk fra august.

Få klarhed over kærlighed

Med clairvoyant vejledning bliver du guidet i, hvad du selv kan gøre for at kærligheden kommer din vej, og finder hoved og hale i årsagen til at kærligheden er smuttet uden om. 🤔
Du bliver også bevidst om, hvad der er din egen aktie og hvad skal du gøre anderledes for at tiltrække den dejlige partner.

Varighed og Pris

En kærlighedsvejledning varer 30 min. og koster 650 kr. På de 30 min. kommer vi hele vejen rundt om de udfordringer der er i dit kærlighedsliv, således at du er klar på hvad du selv kan gøre, for at kærligheden kommer succesfuldt i din retning.

Tid og sted

Sessioner afholdes i Roskilde på hverdage mellem kl. 10 og 16.
Du booker din clairvoyante kærlighedsvejledning på 24842844 eller via nedenstående formular.

Jeg forstår nu hvad min egen andel er i mine forliste parforhold. Og selvom det var hårdt at høre, ved jeg jo godt at det er rigtigt. Tak for din kærlige og omsorgsfulde måde, at formidle den barske sandhed på.

Tanja

Det var en skøn og opløftende session. Jeg glæder mig til at gå sommeren i møde, med fornyet tro på kærligheden.

Fie

Kære Nina, tak for en humoristisk og hudløs ærlig clairvoyance. Vi kom vidt omkring, men du fik bundet alle emner fint sammen i essensen af det, det hele handler om – mig og mine (dårlige) vaner og undskyldninger. Jeg har fået et kærligt tiltrængt los bagi. TAK. Vi ses helt bestemt igen.

Karsten