BABUSQA er essensen af mange års erfaring, faglighed og udvikling. Hvad enten du er  til clairvoyance, coaching, retreats eller uddannelse er formålet at pakke dig ud som Babushkadukken , så din indre kerne kan få plads til at blomstrer.

BABUSQA er eget og drevet af  undertegnede, født i 1972 og selvstændig erhvervsdrivende siden 2008 indenfor personlig udvikling, formidling, kommunikation og administration.

Jeg er uddannet indenfor coaching, clairvoyance og administration og har kompetencer og mere end 15 års erfaring med personlig udvikling og undervisning. Tidligere har jeg arbejdet med regnskab & økonomi, administration og salg- og marketing. Jeg har en naturlig tilgang til formidling, hvilket skinner igennem i både one to one sessions og på kurser, workshop, foredrag og clairvoyancecoachuddannelsen.

Mine clairvoyante evner er medfødte, men først i 2012 begyndte jeg at tilbyde dem som en særskilt ydelse i BABUSQA. Indtil da havde de kun været anvendt som en ubevidst del i mit coachingvirke.

Hos BABUSQA er der mange kompetencer, metoder og talenter at trække på, foruden de clairvoyance. Jeg er faglig stærk på udvikling af mennesker og bl.a. uddannet inden for  NLP og Enneagramet og har erfaring fra et  langt rigt (arbejds-) liv. Dette i kombination med mine medfødte clairvoyante evner, bevirker at jeg spotter det uudtalte, det bagvedliggende og det andre overser.

Med mig har jeg også et naturligt talent for at motivere og inspirere mine omgivelser og  give stof til eftertanke, som får dig til at rykke på det, du ønsker forandret. Jeg arbejder ud fra troen på, at man er sin egen lykkes smed, og for at skabe forandring, skal der handling til. Du vil opleve mig imødekommende, tillidsvækkende og empatisk i min fremtoning, godt blandet med power, no bullshit  og rummelighed. Jeg er stor tilhænger af JA-hat, pyt og humoristisk sans.

Privat er jeg mor til Mads fra 2002. Jeg bruger meget tid ved og på vandet året rundt. Jeg har mærket livet på godt og ondt og gennemlevet lykkelige stunder, svære brud og kritisk sygdom. Jeg er meget umiddelbar og ligefrem, med et stort hjerte for mine nære relationer. I mit professionelle liv gavner min livserfaring mig i min tilgang til andre.
– og så kan jeg rigtig godt lide, at vi opfører os ordentligt og respektfuld overfor hinanden, også selvom vi ikke kender hinanden.

Kærlig hilsen

Nina