Hvad er Coaching?


Online – sessions 60 min.

1 session 800,- kr.
3 sessions/2000 kr.
7 sessions/5000 kr.

 Årsforløb – klik her 


Fremmøde – sessions 90 min.

1 session 1500,- kr.
3 sessions/4.0000 kr.
7 sessions/10.000 kr.


Coaching skaber forandring

Coaching er en effektiv og målrettet samtaleteknik, som har til formål at hjælpe DIG med at ændre dét du ikke trives med ved dig selv, eller i livet.
Et samarbejde med en professionel spirituel coach  kan med succes anvendes, når du vil

  • skabe forandring
  • skabe bevidsthed
  • udfolde dit  potentiale
  • opnå større personlig indsigt
  • indfri personlige målsætninger
  • blive bedre i relationer
  • udnytte livet fuldt

Coaching i kombination med mine medfødte clairvoyante evner, gavner dig, fordi jeg spotter det uudtalte, det bagvedliggende og det andre overser.

Med coaching træner og tilegner du dig de færdigheder og ressourcer, du har brug for, til den tilværelse du helst vil have. Som professionel spirituel coach er det min opgave gennem samtale, at være det spejl, der viser dig, den nuværende udgave at dig og/eller den tilværelse du gerne vil forandre. Det er også min opgave at stille de spørgsmål, der intuitivt viser sig relevante og får dig til at reflektere og finde de bedste løsninger.

Coaching tager udgangspunkt i der hvor du er NU, og sammen bevæger vi os målrettet derhen hvor du gerne vil være. Undervejs kommer vi uundgåeligt omkring det, du har i rygsækken, da det er årsagen til at du ikke allerede er i mål. I coaching forholder vi os til din fortid som et vilkår, vi kan agere udfra – vi kan ikke lave den om. Vi bruger din fortid, til at ikke at bremse din fremtid, og udfordrer de begrænsende tanker der står i vejen.

Og er du helt lost på, hvad du overhovedet vil, udover at have det bedre, så er det lige præcis dér vi starter.