Foredrag

“Når livet viser tænder” er et foredrag om at overkomme livet når det er allermest udfordrende. En fortælling om at beslutte sig for et godt liv og gøre det der skal til – også selv om det har sin pris. Om at give slip på tæring – af en hver form, trodse systemer og relationer og gå vejen alene mod et liv i balance og lykke.

Min fortælling

I 2014 fik jeg konstareret fibromyalgi, stofskifteproblemer, kristisk D-vitaminmangel og en knude i underlivet. Jeg blev ufrivilligt indstillet til flexjob, mit parforhold forliste og jeg blev mere og mere syg af medicin. Denne aften fortæller jeg min historie, og hvordan jeg kom ud af kroniske diagnoser og i dag lever et liv med frihed til at gøre alt det jeg vil!

Tid og sted

Foredraget afholdes på årets sidste inspirationsaften (2. mandag i hver måned) hos BABUSQA på Bytoften 10, 4000 Roskilde den 10. dec. kl.  19 – 21.
Det koster 75  kr. at deltage, når du tilmelder dig forud. Ved tilmelding på dagen er prisen 125kr.

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at sende mig en SMS på tlf. 24842844 eller ved at udfylde nedenstående formular. Når jeg har bekræftet, at der er ledig plads, overfører du 75/125 kr. via mobilpay. Din tilmelding er bindende og refunderes ikke ved afbud, men din plads kan overdrages til en anden.

Der vil være mulighed for at købe sodavand og lidt sødt.

Kh. Nina

Send