Vi mennesker har en trist tendens til at tage afstand fra det vi ikke forstår. Derfor møder jeg mange fordomme omkring clairvoyance, og desværre er det ikke alle med fordomme, der er villig til at gå i dialog omkring det…. Nedenfor kan du læse om de mest almindelige FEJLAGTIGE fordomme jeg møder og mit svar på misforståelserne.

DET ER SVINDEL OG HUMBUG OG DU HAR GOOGLET ALT OM MIG!
– nej det er det ikke! Det er en medfødt evne og jeg behøver ikke google! Hvis du nogensinde har holdt en tale, ved du også hvor mange timers forberedelse det kræver, at holde en tale på bare 5 min – uden noter. Forestil dig så, hvor mange timer jeg skal bruge på forberede mig, hvis jeg skal tale om DIG og specifikke ting fra dit liv – uden noter –  i 50 min. Det gør jeg ikke for kun 850 kr. incl moms.

ENHVER GOD MENNESKEKENDER KAN AFLÆSE FOLK !
– ja måske – men jeg behøver ikke se eller tale med dem jeg skal læse. Faktisk træner man bedst sine evner med bind for øjnene, når man uddanner sig hos mig på clairvoyancecoachuddannelsen. Jo mindre jeg ved og kan se, jo lettere er det faktisk, at høre/føle/se hvad jeg skal fortælle den der får clairvoyance. Af samme grund er mange af de sessioner jeg giver, via telefonen.

HVIS MAN KAN, SKAL MAN VEL IKKE UDDANNE SIG!
JO! for det er præcis som at have et fodboldtalent… hvis du ikke træner det, lære at håndtere det og udvikle det, så kan du ikke blive professionel fodboldspiller.
En ting er at have “hul igennem” en anden ting er at anvende det forsvarligt og etisk til gavn for andre – og øvelse gør som bekendt mester.

DET ER MEGA DYRT!
– nej det er det ikke. Prisen afspejler, hvor energikrævende det er at lave clairvoyance – jeg mærker jo andre menneskers følelser og tanker. For hver time jeg laver clairvoyance, kræver det også en time med meditation og stilhed. En professionel dygtig clairvoyant, der vil kunne levere varen, hver gang i mange år, kan lave max 15 timers clairvoyance om ugen.

DET ER FARLIGT!
– nej det er det ikke!! Jeg fortæller aldrig om sygdom, død og ødelæggelse. En professionel clairvoyant leverer kærlige, konstruktive og ressourcefulde beskeder, med det formål, at du får redskaber til at gøre dit liv bedre end det er nu.

KAN DU FÅ LOTTOTALLENE?
-nej det kan du ikke !! Hvis det var muligt, ville gevinstpuljen jo slet ikke være interessant, for så ville der være alt for mange om buddet!