Erhvervsclairvoyance

Clairvoyance har de seneste år vundet mere og mere indpas i erhvervslivet og med god grund.
Det kan nemlig med fordel bruges i virksomhedssammenhænge, fordi man får leveret de muligheder, tiltag og forandringer, der ikke nødvendigvis ligger lige til højrebenet, men faktisk kan være vejen frem. Jeg tilbyder erhvervsclairvoyance til ledere som ønsker spirituel input, sparring og lavpraktiske løsninger, der kan effektueres her & nu og på vejen mod et større udbytte på den lange bane.

Udbytte ved erhvervsclairvoyance?

En typisk session vil tage udgangspunkt i virksomhedens/afdelings nuværende situation. Jeg tuner ind på helheden, medarbejderne og markedet og rådgiver dig med specifikke løsningsmuligheder og nye vinkler på håndtering af fremtidens udfordringer. Oftest vil jeg se på de menneskelige ressourcer og deres tilgang til udvikling – eller mangel på samme. Som clairvoyant ser jeg ikke ALT, men jeg ser det, som du skal have fokus på i dag, for at have succes i morgen.

Hvad kan jeg tilbyde

Foruden mine clairvoyante evner, og færdigheder som Enneagram og NLP coach har jeg også over 20 års erfaring som “almindelig” ansat inden for administration og regnskab – hovedsageligt i byggebranchen.

Disse kompetencer kommer dig til gode fordi jeg anvender dem i kombination med mine clairvoyante evner så dit udbytte bliver saglige og konkrete guidelines, du kan bruge med det samme.

Varighed og pris

60 min – 1200 kr. ex. moms
Er du stadig i tvivl om clairvoyance kan hjælpe dig?
– så lad os tage en uforpligtende snak, inden du beslutter dig.
Udfyld formularen herunder, så ringer jeg til dig, så du kan få det bedste grundlag at vurdere på, om du skal bestille en tid hos mig.

Personligt ved jeg alt om nedture både på job og i privatlivet med forhold, familie og ens eget selvværd.
Tænk hvis du kunne få en bedre hverdag med mere overskud.
Jeg bliver aldrig den perfekte mand, den perfekte chef, den perfekte far, den perfekte ven, den perfekte kollega, den perfekte kæreste eller den perfekte søn.
Men jeg er blevet en bedre version af den Kim som jeg gerne vil blive til, ved at arbejde med mig selv sammen med Nina Johansen
Men jo jo jeg har stadig temperament – jeg har stadig en holdning til alt og nej jeg holder ikke min kæft. Men jeg er blevet dygtigere til at vælge mine kampe.
Så tjek det her ud og vær ikke flov det er sgu ok at få hjælp med at putte livet og lysten til den i skuffer og få værktøjer til at håndtere alle de udfordringer der er ved at være en mand i et feministisk samfund hvor alt skal være politisk korrekt og janteloven lever i bedste velgående.

Kim

Tak for en god clairvoyance session. Jeg har haft behov for at bruge en del tid til at fordøje oplevelsen, da det har været meget intense informationer. Jeg har fået med mig, en masse brugbar information og svar på det der rør sig i mit liv her og nu. Ej at forglemme hjælp. Der er ingen baggrunds viden eller forud stillet spørgsmål, så jeg er meget imponeret over hvor præcist det hele har været. Jeg ser frem til alle de spændende oplevelser livet for mig har at byde på.

Sally