Fantastisk rejse med stor selvindsigt. Jeg har lært meget og fået gode og brugbare redskaber både som coach og clairvoyant. Den bedste gave jeg har givet mig selv.
Lotte


Jeg kan anbefale denne uddannelse til dig, der ønsker at blive en bedre version af dig selv. Jeg kan anbefale den til dig, som ønsker at blive den bedste clairvoyant og eller coach, med en lærer der løfter dig og giver dig lysten til at vide mere og blive nysgerrig på alt der er inde i dig. Nina er en sjov og meget dygtig lærer, som gør det hele med hjertet. Uddannelsen som coach og clairvoyant har været en livsændring og en ordentlig øjenåbner for mig. Det er en vidunderlig verden derude og det er Nina der hjælper dig med at få øjnene op og ser den på en helt anden måde..

Jeg er en taknemmelig elev, der er glad for, at jeg valgte denne uddannelse.
Louise


Dette er en livstransformerende uddannelse og jeg vil aldrig fortryde at have taget på denne rejse❤️
Maria


Hvis du har lyst til at blive en dygtig coach og clairvoyant og undervejs arbejde med din egen udvikling, kan jeg anbefale Ninas uddannelse. Nina har en meget direkte tilgang til dig, dine potentialer og skyggesider. Du får en masse selvudvikling med i baggagen, hvis du selv ønsker at rykke dig. Du får en bred indsigt i forskellige tilgange til coaching og der bruges tid på at blive en præcis og dygtig clairvoyant. Jeg føler, jeg endelig er landet i min egen identitet og kan snart bruge mit potentiale til at hjælpe andre🙏🏻
Karina


Jeg begyndte min uddannelse som Clairvoyance coach i januar 2017. Grunden til at tilmeldte mig uddannelse var at jeg gerne ville udforske mine clairvoyante evner og syntes at vinklen med coaching gav mening i forhold til udvikling af mennesker og deres potentiale. Mennesker og deres udvikling har altid haft min interesse og med denne uddannelse kunne jeg virkelig gå i dybden med denne interesse. Jeg har fået lov til, i trykke rammer, at afprøve og udfordre mine clairvoyante evner. Sammensætningen af clairvoyance og coaching er helt unik og giver de bedste forudsætninger for at udvikle mennesker i et tempo der passer den enkelte og med de ressource de indeholder. En meget spændende proces. Hvad jeg måske ikke var så forberedt på, var hvilken utrolig mulighed, denne uddannelse gav mig for at udvikle mig som menneske. Den mulighed er jeg evig taknemmelig for.
Nina er en dygtig, empatisk, uforudsigelig, velforberedt og fleksibel underviser, der altid har øje for det enkelte menneskes udviklings potentiale og hendes kyndige undevisning har fået mig til at blive den bedste clairvoyance coach, jeg formår. Nina tør skubbe og udfordre dig, til nye mål og indsigt. Jeg kan kun give CLCU og Nina, mine varmeste anbefalinger.
Anne


Jeg har netop afsluttet den 2-årige clairvoyancecoachuddannelse hos Nina Johansen. Det har været en fantastisk rejse, både at lære at bruge sine evner, lære at hjælpe andre og til sidst den egen udvikling jeg har gennemgået. Det er foregået med kompetent lærer og skønne “medstuderende” i et kærligt og varmt lukket forum. Jeg har 100% turde være mig selv. Jeg har haft en del udfordringer i mit liv, men har via uddannelsen fået en masse fantastiske redskaber til at være i mit eget liv med glæde, lys og kærlighed. Kh Lisbeth


Efter to år på ClairvoyanceCoachUddannelsen, ser jeg tilbage på et forløb, som har hjulpet mig med at gro – både spirituelt og menneskeligt – og det ord som popper op er TAK. For det er en rejse jeg ikke ville have undværet, selvom jeg til at starte med ikke vidste, at jeg havde brug for den 😉

Jeg kan godt lide at Nina har coachingdelen med, det giver mening når man arbejder med mennesker. Den skaber også en god balance til den mere svævende spirituelle del. Jeg følte til at starte med også, at jeg kunne bruge coachingværktøjerne i min hverdag uden ”alt det andet”.

Forløbet kræver at man har tillid til processen og er åben, det er ikke muligt at udvikle sig, uden uvægerligt at skulle arbejde med sig selv og det kan føles som om man får vendt vrangen ud. At få åbnet op for egne evner har været en rejse, og ikke altid lige let. Men hos Nina er der plads til forskellighed i både udvikling og manglende tro. Der støttes og favnes, men der skubbes også kærligt til komfortzonen.

Tak til Nina og tak til holdet for to år med både gråd og grin, fejring af succeser og gode oplevelser, det har været fantastisk. Jeg kan på det varmeste anbefale andre at tage på en spirituel udviklingsrejse med Nina.

Kærlig hilsen
Diana Monrad