Drop-in Clairvoyance

10 min.  – 150 kr. – ingen tidsbestilling


2 gangen om ugen kan du droppe ind og få hurtige clairvoyante svar på dine spørgsmål, uden at bestille tid.
Der er 10 min. til hver enkel, så det er en god idé at være forberedt. Som altid kikker jeg ikke på sygdom og 3. part (børn fra 17 år) men gerne på relationer.

Tid og sted

Alle onsdage fra kl. 14 – 16 OG fredage fra kl. 10 – 12 kan du kikke forbi til et kort og præcist clairvoyant svar på noget af det du akut eller dagligt går og tumler med.

Som den kvikke har regnet ud, er der max. 12 tider på de to timer 2 x om ugen, som afvikles efter først til mølle. Det er derfor en god idé at komme i god tid.

Hyg dig i butikken mens du venter

Mens du venter på at det bliver din tur, kan du hygge dig i butikken, drikke karmakaffe, bytte en bog, lege med englekort eller sanse krystaller.


Reference fra en sitting

 “Jeg er skeptiker, men efter en session hos Nina må der være mere mellem himmel og jord. Jeg var super glad for den positive, afslappede stemning, varmen og engagementet under sessionen, og Nina’s evne til at sætte ord på de problemer /følelser man roder med i hverdagen, så de bliver meget nemmere at håndtere. Jeg fik bestemt nogle ting at tænke over, nogle udfordringer der skal skal løses, men heldigvis også værktøjer til at håndtere dem. Super fed oplevelse, ….TAK Nina”