Drop-in Clairvoyance

10 min.  – 200 kr. – ingen tidsbestilling


DROP-IN CLAIRVOYANCE ER SLUT FOR I ÅR. Hold øje med de sociale medier for Drop-in Clairvoyance i 2024


Drop-in clairvoyance betyder at du kan droppe ind og få hurtige clairvoyante svar på dine spørgsmål, uden at bestille tid.
Der er 10 min. til hver enkel, så det er en god idé at være forberedt. Som altid kikker jeg ikke på sygdom og 3. part, men gerne på relationer. Du kan stille specifikke spørgsmål, eller ønske guidens omkring et tema eller emne. (f.eks. økonimo, kærlighed, selvtillid, job, relation osv.)

Følg med på facebook & Instagram, hvor jeg annoncerer, forud for drop-in clairvoyance. I opslagende finder du info om lokation, parkering og betaling.


Reference fra en sitting

 “Jeg er skeptiker, men efter en session hos Nina må der være mere mellem himmel og jord. Jeg var super glad for den positive, afslappede stemning, varmen og engagementet under sessionen, og Nina’s evne til at sætte ord på de problemer /følelser man roder med i hverdagen, så de bliver meget nemmere at håndtere. Jeg fik bestemt nogle ting at tænke over, nogle udfordringer der skal skal løses, men heldigvis også værktøjer til at håndtere dem. Super fed oplevelse, ….TAK Nina”