Her i huset starter alle coachingforløb med en kop kaffe…

Hos BABUSQA vælger du selv om du vil starte en målrettet udviklingsrejse eller blot har brug for coaching i ny og næ efter behov.  Uanset hvilken model du vælger vil du altid få opbakning, støtte, skub og udfordringer. Du vil hver gang blive beriget med indsigter om dig selv og få refleksioner og værkstøjer at arbejde videre med. Tonen er altid omsorgsfuld, målrettet, humoristisk og motiverende.

En enkelt session ved behov har en varighed af 75 min. og afregnes pr. gang med 1500,- kr. (erhv. + moms)

Forud for et forløb tjekker vi kemi og forventningsafstemmer, hvorefter vi begge vurderer om vi skal indlede et samarbejde mod dit mål. Du får selvfølgelig min faglige vurdering af hvilket forløb, der matcher dig bedst – og om jeg er den rette til at hjælpe dig. Du vil mærke forandring og fremskridt undervejs og takke dig selv stort, efter endt forløb.

Nedenfor kan du tjekke de forskellige coachingforløb ud. Har du spørgsmål forud for kaffen, så kontakt mig via telefon eller mail. Du finder begge dele her

Den korte

Den korte er velegnet til dig, som ønsker et skub på vejen, små justeringer eller støtte til en specifik situation. Du køber et klippekort til 3 sessioner og bestemmer selv hvornår du vil bruge klippene eller om du vil dele dem med andre. Med den korte betaler du kun for den tid vi har sammen, men det betyder også at du må være selvkørende når vi skilles. Den korte er velegnet til  dig, som ønsker sparring og de spørgsmål der rykker, så du selv får has på udfordringen.

Den korte har ikke som de andre pakker “kemitjek” og opfølgning, her betaler du fra første gang vi ses.

En session varer 90-105 min. og koster 1800,- kr. (erhverv + moms)

Klippekort 3 sessioner 5000,- kr. (erhverv + moms)

Bronzepakken

Bronzepakken er velegnet til dig der har et enkelt fokuspunkt du gerne vil forandre. Du er vedholden og målrettet, men har brug for motivation, inspiration og opbakningen til at komme i mål.

I denne pakke får du:

  • 5 sessioner af 2 timer i tidsrummet kl. 8 – 16
  • To do mail efter hver session
  • 1 stk visionboard

Estimeret varighed 6 måneder

Pris 12.995,- kr. ex. moms

Sølvpakken

Sølvpakken er velegneet til dig der ønsker at lave forandringer i dit liv generelt, og er bevidst om hvilke områder der skal arbejdes med. Du er god til at være vedholden og lave dit hjemmearbejde, men har også brug for støtte og opbakning undervejs.

I denne pakke får du:

  • 10 sessioner af 2 timer i tidsrummet kl. 8 – 16
  • To do mail efter hver session
  • 1 stk visionboard

Estimeret varighed 12 måneder

Pris 23.595,- kr. ex. moms

Guldpakken

Guldpakken er velegnet til dig der er klar til store og skelsættende forandringer i dit liv. Du har et stort drive, men brug for støtte og opbakning til at bevare gejsten mellem sessionerne. Denne pakke tager højde for et travlt arbejdsliv og giver dig mulighed for sessioner tidligt og sent.

I denne pakke får du:

  • 15 sessioner af 2 timer i tidsrummet kl. 07 – 18
  • To do mail efter hver session
  • motivationsmail hver 2. uge
  • 1 stk visionboard

Estimeret varighed 12 måneder

Pris 44.400- kr. ex. moms

For Bronze, sølv og guld forløb gælder det, at vi indgår en skriftlig aftale ved opstart. Heraf fremgår pris samt betalingsbetingelser. Alle forløb betales ved opstart, dog er det muligt at dele beløbet i aftalt antal rater.

Har du interesse i forløb med en spirituel vinkel så klik her