Professionel mandecoaching

Hvis tilværelsen er blevet op ad bakke og uden gejst og plads til at være mand – så er du landet det rette sted. Jeg hjælper dig tilbage på sporet, hvor du trives, er glad og føler dig som en mand.

At coache mænd – effektivt – er meget forskellig fra at coache kvinder, og derfor er det vigtigt at du vælger en professionel coach der kender forskellen. Gennem de sidste 10 år, har jeg arbejdet professionelt med at coache mænd og motivere,  inspirere og omsorgsfuldt giver det los i rø.. der nogen gange er nødvendigt for at komme tilbage til det gode udgangspunkt. Har du brug for navlepilleri, er jeg ikke den rette til at hjælpe dig. Hos mig er der fokus på den fremadrettede udvikling via handling, selvfølgelig under hensyntagen til dig som helhed. Jeg er direkte i min facon, med stor empati, perspektiv og en uundværlig humoristisk sans – og så er jeg god til mænd

Coaching for mænd

Jeg har mange kompetencer, metoder og talenter at trække på i mit coachingvirke. Det være sig fagligt tillærte via uddannelse eller medfødt super god intuition, som sparer dig for mange spildte timer, fordi jeg spotter det andre overser. Jeg anvender det hele i den kombi, der matcher dig, så du får fuld valuta for pengene.

Forløb

Forandring tager tid – hvis det skal holde – derfor tilbyder jeg forskellige forløb alt efter behov.
Du finder forløbene her

“Hallo Mand! Personligt ved jeg alt om nedture både på job og i privatlivet med forhold, familie og ens eget selvværd.
Tænk hvis du kunne få en bedre hverdag med mere overskud. Jeg bliver aldrig den perfekte mand, den perfekte chef, den perfekte far, den perfekte ven, den perfekte kollega, den perfekte kæreste eller den perfekte søn. Men jeg er blevet en bedre version af den Kim som jeg gerne vil blive til, ved at arbejde med mig selv sammen med Nina.
Men jo jo jeg har stadig temperament – jeg har stadig en holdning til alt og nej jeg holder ikke min kæft. Men jeg er blevet dygtigere til at vælge mine kampe.
Så tjek det ud og vær ikke flov – det er sgu ok at få hjælp med at putte livet og lysten til det i skuffer og få værktøjer til at håndtere alle de udfordringer der er ved at være en mand i et feministisk samfund hvor alt skal være politisk korrekt og janteloven lever i bedste velgående ????”

Hør også hvad tidligere kunder har at sige om forløbet og hvordan det  har gavnet dem

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål – eller du kan læse mere om mig her
Du kan også læse mere om, hvad jeg ellers tilbyder. Det kan du gøre ved at trykke her