Meditation skærper dit fokus, styrker din koncentration og øger din ydeevne. Samtidig modvirker det stress, dårlig nattesøvn og tankemylder

Coaching for mænd

Online – sessions 60 min.

1 session 875,- kr.
3 sessions/2400 kr.
7 sessions/5700 kr.


Effektivt og Målrettet

Hvis tilværelsen er blevet op ad bakke og uden gejst og plads til at være mand – så er du landet det rette sted. Jeg hjælper dig tilbage på sporet, hvor du trives, er glad og føler dig som en mand.

At coache mænd – effektivt – er meget forskellig fra at coache kvinder. Forskellen ligger bland andet i, at mænd (ofte) skal have lidt mere tilløb, til at tale om det, der gør naller, men som er en forudsætning for, at rykke det, der tæller. Til gengæld er mænd (generelt) hurtigere til at rykke på tingene, når først der er hul, og naturlig mere løsningsorienteret og målrettede, end kvinder, der sidder fast.

Som coach er der stor forskel på at arbejde med mænd og kvinder, og derfor er det vigtigt, at du vælger en professionel coach, der kender forskellen.
Gennem de sidste 12 år, har jeg professionelt coachet mænd (og kvinder). Jeg har motiveret,  inspireret og omsorgsfuldt giver det los i rø.. der nogen gange er nødvendigt, for at komme tilbage til det gode udgangspunkt. Har du brug for navlepilleri, er jeg ikke den rette til at hjælpe dig. Hos mig er der fokus på den fremadrettede udvikling via handling, selvfølgelig under hensyntagen til dig, som helhed. Jeg er direkte i min facon, med stor empati, perspektiv og en uundværlig humoristisk sans – og så er jeg god til mænd.