Vil du være clairvoyant – og coach?

Unikt uddannelseskoncept med alt det bedste fra den spirituelle verden blandet med de sejeste coachingteknikker.

2019-holdet er lukket for tilgang, men du kan udfylde formularen nedenfor, og komme på ventelisten til næste hold, med mulig start 1. halvår 2020.

Clairvoyancecoachuddannelsen (clcu) er en 2-årig uddannelse, som henvender sig til dig som har clairvoyante evner og ønsker at anvende dem til gavn for andre i deres udviklingsvej mod den bedste udgave af sig selv. På uddannelsen lærer du at anvende og inddrage dine clairvoyante evner i skøn forening med målrettede effektive coaching teknikker.

Uddannelsen er bygget op som et mesterlæreforløb, hvor hver elev uddannes efter individuel formåen, forcer og mål. Samtidig bidrager den enkelte til de andres udvikling og proces med kyndig støtte og vejledning fra underviserens erfaring og professionelle virke.

Uddannelsen er målrettet dig som er aktiv på arbejdsmarkedet, har livserfaring og kompetencer at byde ind med. Undervisningen er derfor tilrettelagt udenfor almindelig arbejdstid, har en del selvstudie/opmærksomhedstræning og der forudsættes selvstændighed og input til egen udviklingsvej.
DET SIGER DE TIDLIGERE ELEVER

Der er optages max. 12 elever på hver hold. Eleven optages efter personligt interview om egnet- og parathed til en lang rejse med en stor portion selvudvikling. Infomøder afholdes løbende.
Udfyld formularen nedenfor, hvis du vil have besked når næste infomøde afholdes. Er du i tvivl om dine evner, så test dem på workshoppen “Test din clairvoyante evner”. Læs om workshoppen HER

Undervisningen foregår fra kl. 17 – 20 hver anden onsdag, samt lørdag + søndag 9 – 16 en weekend om måneden. Uddannelsens første 2 år er obligatoriske og betales med 2500,- kr. pr. mdr. i 24 måneder. I alt 60.000 kr. Prisen dækker 418 timers undervisning, 2 mesterlæreruddannelser – 1 clairvoyanceuddannelse + 1 coachinguddannelse – individuelt uddannelsesforløb, løbende supervision og coaching og clairvoyance, personlig udvikling og eksaminering ved endt forløb med Nina Johansen og censor Jasper Søgård.

Om læremesteren
Nina er certificeret clairvoyant vejleder og Enneagram og NLP coach. Hun afholder workshops, retreats, foredrag og underviser på Københavns erhvervsakademi i  Mindfuldness som ledelsesværktøj. Hun har været selvstændig med egen praksis siden 2008 og har afholdt kurser både i erhvervslivet og for private. Nina anvender ovenstående kombination i sin egen praksis i forløb, der hjælper helt almindelige mennesker på vejen til en bedre udgave af sig selv. Nina er direkte og omsorgsfuld i sin facon, altid med smil og humoristisk tone og et stort empatisk indblik i sine kursister, kunder og medmenneskers udviklingsvej.

Nina er firstmoover og opfinder af en uddannelse med det clairvoyante og coaching i  kombi. ClairvoyanceCoachUddanelsen er den eneste i landet der tilbyder denne kombiuddannelse med en certificering af både clairvoyance og coaching. Ligeledes er det også kun hos ClairvoyanceCoachUddannelsen at det er samme underviser på det hele – nemlig Nina – som selv er professionel, erfaren og uddannet i hele stoffet. Det er en fordel, når de to områder skal kombineres individuelt, med de talenter, ressourcer og evner den enkelte besidder.

Sidste hold sluttede I dec 18, med et gennemsnit på 11,5, og næste hold starter den sidst I maj. Du kan stadig nå at få en plads, og blive uddannet på landets bedste uddannelse, med alt det bedste fra den spirituelle verden blandet med de sejeste coaching teknikker.

Er du blevet nysgerrig på uddannelsen eller har du specifikke spørgsmål så kontakt mig helt uforpligtende på tlf. 2484 2844.

JA TAK, kontakt med til en uforpligtende snak

Det har været en fantastisk rejse, både at lære at bruge sine evner, lære at hjælpe andre og til sidst den egen udvikling jeg har gennemgået. Det er foregået med kompetent lærer og skønne “medstuderende” i et kærligt og varmt lukket forum. Jeg har 100% turde være mig selv. Jeg har haft en del udfordringer i mit liv, men har via uddannelsen fået en masse fantastiske redskaber til at være i mit eget liv med glæde, lys og kærlighed

Jeg har haft fornøjelsen at være censor på Ninas uddannelse og kan kun anbefale den 🌞. En tidssvarende og konstruktiv måde at kombinere det spirituelle med praktisk psykologi, til hjælp og gavn for mennesker i deres udfordringer og personlige udvikling.

Nina er en dygtig, empatisk, uforudsigelig, velforberedt og fleksibel underviser, der altid har øje for det enkelte menneskes udviklings potentiale og hendes kyndige undevisning har fået mig til at blive den bedste clairvoyance coach, jeg formår. Nina tør skubbe og udfordre dig, til nye mål og indsigt. Jeg kan kun give CLCU og Nina, mine varmeste anbefalinger. Anne

At få åbnet op for egne evner har været en rejse, og ikke altid lige let. Men hos Nina er der plads til forskellighed i både udvikling og manglende tro. Der støttes og favnes, men der skubbes også kærligt til komfortzonen. Tak til Nina og tak til holdet for to år med både gråd og grin, fejring af succeser og gode oplevelser, det har været fantastisk. Jeg kan på det varmeste anbefale andre at tage på en spirituel udviklingsrejse med Nina.