Clairvoyant Livsvejleder Uddannelsen er en moderne spirituel  moduluddanelse


Nyt hold starter i Roskilde sept. 21


Vil du høre mere eller signe up til uddannelsen, så send mig nedenstående oplysninger, så ringer jeg til dig.


Nyt hold starter sept. 2021

Uddan dig til både clairvoyant og coach

Unikt uddannelseskoncept med alt det bedste fra den spirituelle verden blandet med de sejeste coachingteknikker. Uddannelsen er den eneste af sin slags i DK og har eksisteret siden 2018. 

Clairvoyancecoachuddannelsen er en 2-årig uddannelse, til dig som gerne vil udfolde og udvikle dine spirituelle evner så du professionelt mestrer kunsten at give jordnær og forståelig clairvoyance til dine kunder. Ligeledes lærer du at jonglere med super seje spørge- og coachingteknikker, der forfiner og præciserer din clairvoyante evner og støtter dine klienter i at tage ejerskab og ansvar for de udviklingspotentialer, du har formidlet i en clairvoyance

Uddannelsen er bygget op som et mesterlæreforløb, hvor der er plads til den enkelte elevs individuel formåen, forcer og udvikling undervejs. Uddannelsen arbejder med “learning by doing” så du får massere af praktisk erfaring undervejs og plads til at sætte dit eget præg på din måde at arbejde på. På uddannelsen arbejder vi foruden clairvoyance og NLP coaching  bl.a. med Enneagrammet, mindfulness, meditation, Spirituelle love, afdødekontakt, husrensning, healing mm.

Uddannelsen er målrettet dig som ønsker at arbejde med dine clairvoyante evner og kunne gøre brug af coachingens formidable teknikker i hjælp til selvhjælp. Du behøver ikke på forhånd have planer om at arbejde professionelt/selvstændig efter endt uddannelse. Du skal  blot være nysgerrig, åben og med lyst til at blive klogere på dig selv, dine ressourcer, din bagage og dine spirituelle evner.
Du skal påregne ca 5 timers hjemmearbejde pr. uge undervejs.

TIDLIGERE ELEVER SIGER

Der er optages max. 10 elever på hver hold. Eleven optages efter personligt interview om egnet- og parathed til en lang rejse med en nye indsigter, personlig udvikling og stort fagligt udbytte.

Undervisningen foregår fra kl. 17 – 20 hver anden onsdag samt lørdag + søndag kl. 9 – 16 en weekend om måneden Klik her for at se datoer.

Prisen dækker 418 timers undervisning, 2 mesterlæreruddannelser – 1 clairvoyanceuddannelse + 1 fuld coachinguddannelse – individuelt uddannelsesforløb og udviklingsforløb, løbende supervision, coaching og clairvoyance, personlig udvikling og eksaminering ved endt forløb med mig og censor Jasper Søgård.

Om underviseren
Jeg underviser på hele uddannelsen, og supplere med eksperter fra ind- og udland til healing og afdødekontakt. Jeg er certificeret clairvoyant vejleder, Enneagram og NLP coach, coaching i organisationer, familieopstilling mm. og har arbejdet med personlig udvikling i over 25 år. Jeg har mere end 15 års undervisningserfaring i både erhvervslivet og for private med det spirituelle såvel som personlig udvikling generelt gennem coaching, formidling, meditation og mindfulness bl.a. på Københavns erhvervsakademi i  Mindfuldness som ledelsesværktøj.

Jeg har været selvstændig med egen praksis siden 2008 og kombinerer coaching med det spirituelle i min egen praksis, når jeg støtter mennekser i at opnå indsigt, bevidsthed og balance og blive den bedste udgave af sig selv.

Som menneske – og underviser – er  jeg direkte og omsorgsfuld, altid med smil og humoristisk tone og et stort empatisk indblik i mine kursister, kunder og medmenneskers udviklingsvej. Jeg er en inspirerende underviser (siger mine kursister), fordi jeg formidler teoretisk og praktisk stof forståeligt, håndgribeligt og jordnært. Jeg skaber altid et trykt og læringsparat rum, hvor den enkelte elev kan udvikle sig bedst muligt – og så elsker jeg at undervise! Her bliver jeg selv klogere 🙏🏼

 Pris: 50.000,- kr. (fuld betaling ved opstart)

Du kan også vælge at betale i rater:

 Årlig betaling 2 x 27.500,- kr. (55.000kr.)

Månedlig Betaling – 24 mdr á 2500,- kr.  (60.000 kr.)

Er du blevet nysgerrig på uddannelsen eller har du specifikke spørgsmål så kontakt mig helt uforpligtende på tlf. 2484 2844.