Clairvoyance Online


Zoom/Facetime/Messenger 60 min. 1200 kr.


NÅR DU VIL BOOKE EN TID KAN DU

*Ringe til mig på 2484 2844 
man-fre kl. 10 og 18.
*Sende mig en SMS på
24842844 døgnet rundt.
*Sende mig en mail på nina@babusqa.dk

Lad os mødes hver for sig

Velkommen til fagre nye verden, hvor vi kan sidder med tusindvis af kilometer mellem os og alligevel kikke hinanden i øjnene. Clairvoyance via Zoom fungere rigtig godt, og er et fantastisk alternativ til en sitting, hvis du bor langt væk.

Den åndelige verden beskæftiger sig ikke med geografisk afstand, og kvaliteten af kommunikationen er derfor ikke afhængig heraf. Du kan med andre ord, få clairvoyance hjemme i din egen stue.

Få professionel clairvoyance hjemmefra

En clairvoyance via Zoom foregår præcis som en sitting og varer 60 min. Du får altså en beskrivelse af din nuværende følelsesmæssige tilstand, din livssituation her og nu, og i fremtiden.

Du får også viden om hvilke muligheder og udfordringer der ligger til dig fremadrettet, og hvilke temaer der går igen, og spænder ben.

Du får selvfølgelig også redskaber til at håndtere det hele, i form af handlemåder, som du allerede kender til fra andre sammenhænge – altså evner og ressourcer du allerede besidder. Beskederne leveres genkendelige og specifikt om og til dig, fra den åndelige verden med mig som formidler.

Når vi er færdige vil du være klogere på de ting, du bruger tankevirksomhed på i dit liv – stort og småt. Du vil have håndgribelige ”how to do” redskaber til at løse de udfordringer du står i eller til at nå de mål, du drømmer om.

Jeg stiller ikke ind på 3. person, men taler gerne om relationer mellem dig og andre.

Forberedelse inden en clairvoyance

Du behøver ikke forberede noget forud for sessionen. Det eneste du skal gøre er at sætte dig godt til rette med din PC/Telefon og slå ørerne ud.