Clairvoyance via Skype eller Facetime

Velkommen til fagre nye verden, hvor vi kan sidder med tusindvis af kilometer mellem os og alligevel kikke hinanden i øjnene. Clairvoyance via Skype eller Facetime fungere rigtig godt, og er et fantastisk alternativ til en sitting, hvis du bor langt væk.

Den åndelige verden beskæftiger sig ikke med geografisk afstand, og kvaliteten af kommunikationen er derfor ikke afhængig heraf. Du kan med andre ord, få clairvoyance hjemme i din egen stue.

Få professionel clairvoyance hjemmefra

En clairvoyance via Skype eller Facetime foregår præcis som en sitting og varer 50 min. Du får altså en beskrivelse af din nuværende følelsesmæssige tilstand, din livssituation her og nu, og i fremtiden.

Du får også viden om hvilke muligheder og udfordringer der ligger til dig fremadrettet, og hvilke temaer der går igen, og spænder ben.

Du får selvfølgelig også redskaber til at håndtere det hele, i form af handlemåder, som du allerede kender til fra andre sammenhænge – altså evner og ressourcer du allerede besidder. Beskederne leveres genkendelige og specifikt om og til dig, fra den åndelige verden med mig som formidler.

Når vi er færdige vil du være klogere på de ting, du bruger tankevirksomhed på i dit liv – stort og småt. Du vil have håndgribelige ”how to do” redskaber til at løse de udfordringer du står i eller til at nå de mål, du drømmer om.
Jeg stiller ikke ind på 3. person, men taler gerne om relationer mellem dig og andre.

Forberedelse inden en clairvoyance

Du behøver ikke forberede noget forud for sessionen. Det eneste du skal gøre er at sætte dig godt til rette med din PC/Telefon og slå ørerne ud.

Varighed og pris

60 min – 1200 kr. (erhverv + moms)

optagelse på en lydfil + 100 kr. Lydfil sendes til dig på e-mail efterfølgende.Er du stadig i tvivl om clairvoyance kan hjælpe dig?
– så lad os tage en uforpligtende snak, inden du beslutter dig.
Udfyld formularen herunder, så ringer jeg til dig, så du kan få det bedste grundlag at vurdere på, om du skal bestille en tid hos mig.

De sidste par år har jeg gennemgået et større selvudviklingsforløb, både i en gruppe og alene med en sponsor, men på trods af mine anstrengelser, blev jeg ved med at løbe panden mod en mur, i mit forsøg på at få det bedre på visse punkter i mit liv. Jeg opsøgte Nina i håbet om, at hun ville kunne hjælpe mig, med at finde ind til det virkelige problem. Og det kunne hun. Efter ganske få minutter begyndte hun at beskrive min sindstilstand, min barndoms oplevelser og hun satte ord på alle de følelser, som jeg ikke selv havde været i stand til at beskrive. Jeg fik en masse gode råd og værktøjer til, hvordan jeg bedst muligt kommer videre i mit liv og jeg føler at jeg fik en stor indsigt i mig selv på det følelsesmæssige og bevidste plan. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg vil bruge clairvoyancen som led i min videre udvikling. Jeg synes det var en meget positiv og lærerig oplevelse.

Anja

Har været til to clairvoyancer hos Nina: Kontakt til afdøde, samt personlig clairvoyance. Begge har været rigtig givende, og givet mig masser at arbejde videre med. Tak Nina.”

Marianne