Business Clairvoyance


Fremmøde – 60 min 1200,- kr. 

Online – 60 min. 1000,- kr.


NÅR DU VIL BOOKE EN TID KAN DU

*Ringe til mig på 2484 2844 
man-fre kl. 10 og 18.
*Sende mig en SMS på
24842844 døgnet rundt.
*Sende mig en mail på nina@babusqa.dk

Clairvoyance til dig som leder

Clairvoyance har de seneste år vundet mere og mere indpas i erhvervslivet og med god grund.
Det kan nemlig med fordel bruges i virksomhedssammenhænge, fordi man får leveret de muligheder, tiltag og forandringer, der ikke nødvendigvis ligger lige til højrebenet, men faktisk kan være vejen frem. Jeg tilbyder erhvervsclairvoyance til ledere som ønsker spirituel input, sparring og lavpraktiske løsninger, der kan effektueres her & nu og på vejen mod et større udbytte på den lange bane.

Udbytte ved businessclairvoyance?

En typisk session vil tage udgangspunkt i virksomhedens/afdelings nuværende situation. Jeg tuner ind på helheden, medarbejderne og markedet og rådgiver dig med specifikke løsningsmuligheder og nye vinkler på håndtering af fremtidens udfordringer. Jeg ser på de menneskelige ressourcer og deres tilgang til udvikling – eller mangel på samme. Som clairvoyant ser jeg ikke ALT, men jeg ser det, som du skal have fokus på i dag, for at have succes i morgen.

Bonus

Foruden mine clairvoyante evner, og færdigheder som Enneagram og NLP coach har jeg også over 20 års erfaring som “almindelig” ansat inden for administration og regnskab.

Disse kompetencer får du også glæde af, da jeg anvender dem i kombination med mine clairvoyante evner så dit udbytte bliver saglige og konkrete guidelines, du kan bruge med det samme.