Businessclairvoyance

Clairvoyance har de seneste år vundet mere og mere indpas i erhvervslivet og med god grund.
Det kan nemlig med fordel bruges i virksomhedssammenhænge, fordi man får leveret de muligheder, tiltag og forandringer, der ikke nødvendigvis ligger lige til højrebenet, men faktisk kan være vejen frem. Jeg tilbyder erhvervsclairvoyance til ledere som ønsker spirituel input, sparring og lavpraktiske løsninger, der kan effektueres her & nu og på vejen mod et større udbytte på den lange bane.

Udbytte ved businessclairvoyance?

En typisk session vil tage udgangspunkt i virksomhedens/afdelings nuværende situation. Jeg tuner ind på helheden, medarbejderne og markedet og rådgiver dig med specifikke løsningsmuligheder og nye vinkler på håndtering af fremtidens udfordringer. Oftest vil jeg se på de menneskelige ressourcer og deres tilgang til udvikling – eller mangel på samme. Som clairvoyant ser jeg ikke ALT, men jeg ser det, som du skal have fokus på i dag, for at have succes i morgen.

Hvad kan jeg tilbyde

Foruden mine clairvoyante evner, og færdigheder som Enneagram og NLP coach har jeg også over 20 års erfaring som “almindelig” ansat inden for administration og regnskab – hovedsageligt i byggebranchen.

Disse kompetencer kommer dig til gode fordi jeg anvender dem i kombination med mine clairvoyante evner så dit udbytte bliver saglige og konkrete guidelines, du kan bruge med det samme.

Varighed og pris

60 min – 1200 kr. ex. moms