Professionel Business Clairvoyance

Clairvoyance har de seneste år vundet mere og mere indpas i erhvervslivet og med god grund.
Det kan nemlig med fordel bruges i virksomhedssammenhænge, fordi man får leveret de muligheder, tiltag og forandringer, der ikke nødvendigvis ligger lige til højrebenet, men faktisk kan være vejen frem. Jeg tilbyder businessclairvoyance til små og mellemstore virksomheder som ønsker lavpraktiske løsninger, der kan effektueres her & nu og på vejen mod et større udbytte på den lange bane.

Udbytte i business clairvoyance?

En typisk session vil tage udgangspunkt i virksomhedens/afdelings nuværende situation ud fra de problemstillinger du oplever. Jeg tuner ind på kerneproblemet og årsagen hertil og rådgiver dig med specifikke løsningsmuligheder og nye vinkler på håndtering af fremtidens udfordringer. Oftest vil jeg se på de menneskelige ressourcer og deres tilgang til udvikling – eller mangel på samme. Som clairvoyant ser jeg ikke ALT, men jeg ser det, som virksomheden skal have fokus på i dag, for at have succes i morgen.

Hvad kan jeg tilbyde

Foruden mine clairvoyante evner, og færdigheder som Enneagram og NLP coach har jeg også over 20 års erfaring som “almindelig” arbejdende inden for administration og regnskab – hovedsageligt i byggebranchen.

Disse kompetencer anvender jeg i kombination med mine clairvoyante evner så dit udbytte bliver saglige og konkrete guidelines, du kan bruge med det samme.

En business clairvoyance er ofte afsættet for et forløb med coaching og sparring, fordi de fleste synes at det også giver god mening at holde sig selv mentalt vedlige med indspark fra en uvildig sparringspartner.

Varighed og pris

60 min – 1200 kr. ex. moms

Du kan altid ringe til mig på 24 84 28 44, hvis du har spørgsmål eller har lyst til at høre mere om business clairvoyance. Du kan også sende mig en mail på nina@babusqa.dk