Med ydmyghed og stor taknemmelighed er jeg stolt over at have modtaget nedenstående udtalelser fra nogle af mine kunder. Jeg kender afsenderen på hver og én, men respektere selvfølgelig ønsket om anonymitet.
Klik HER for at læse feedback fra mine workshops.


“Da jeg altid har tordnet rundt,været gift adskillige gange og har prøvet, gjort og lavet næsten det meste
man kan forestille sig, tænkte jeg, “måske skulle jeg lære mig selv at kende”. Hvem er Benny og hvorfor gør jeg, som jeg gør?
Jeg mødte Nina tilfældigt i en forretning sidste år. Vi havde ikke set hinanden i  25 år og jeg fandt efterfølgende ud af at Nina coacher mænd. Nu ved jeg, at hun har  nogle fantastiske evner til at coache og i den grad komme ind bag det hele. Dybere  end jeg havde forestillet mig. Men f… hvor har det været sundt for mig, for nu har jeg lært Benny at kende.  Og med de redskaber Nina bruger og har givet mig at arbejde med, giver tingene lige pludselig mening.
Til alle jer mænd derude,der plejer at sige “det går skide godt”, uden egentlig at mærke efter, har jeg kun én ting at sige:
“I skulle prøve det – tro mig det virker! ”
Tak Nina – Tingene giver mening nu” Benny C.

Hallo Mand! Personligt ved jeg alt om nedture både på job og i privatlivet med forhold, familie og ens eget selvværd.
Tænk hvis du kunne få en bedre hverdag med mere overskud.
Jeg bliver aldrig den perfekte mand, den perfekte chef, den perfekte far, den perfekte ven, den perfekte kollega, den perfekte kæreste eller den perfekte søn.
Men jeg er blevet en bedre version af den Kim som jeg gerne vil blive til, ved at arbejde med mig selv sammen med Nina Johansen
Men jo jo jeg har stadig temperament – jeg har stadig en holdning til alt og nej jeg holder ikke min kæft. Men jeg er blevet dygtigere til at vælge mine kampe.
Så tjek det her ud og vær ikke flov det er sgu ok at få hjælp med at putte livet og lysten til den i skuffer og få værktøjer til at håndtere alle de udfordringer der er ved at være en mand i et feministisk samfund hvor alt skal være politisk korrekt og janteloven lever i bedste velgående ” Kim Rasmussen.


“Mandag morgen….Træt men har heldigvis fri idag????????????????tak for en underlig,mærkelig,udfordrende,speciel og fantastisk silent weekend. Der er så mange ting der er faldet på plads i mig. Jeg var mega skeptisk, men er allerede nået frem til at jeg vil gøre det igen.????????????????????  – Lisbeth”


“Jeg har været på “Silent Retreat” – 40 timers stilhed og 17 timers meditation.
Alle distraktioner fjernes: ur, mobil, pc, bøger mv. og du interagerer ikke med de andre personer, du er i din egen forhave, du er i dig selv.
Instruktøren Nina Johansen førte os igennem forløbet på en let og behagelig måde og havde advaret os om, at hele følelsesregistret kom i brug – og det gjorde det! Meditationerne var gode og hendes blide energi og rolige væsen gjorde det hele lidt lettere.
Der blev gået ture og lyttet til fuglefløjt, gloet huller i luften, mærket og følt. Det var underligt, anderledes, udfordrende, specielt, fantastisk og befriende – og jeg gør det igen til november, for der holder Nina et arrangement igen ????
Måske du skal med? – Diana”


“I weekenden gav jeg mig selv en gave – eller også fik jeg en gave… 40 timers stilhed med mig selv, uden bøger, pc, tv, mobil og anden adspredelse. Bare ro og tid med mig selv. Guidet igennem stilheden med meditationer og trygt samvær af Nina Johansen. Det var skønt, lidt træls, trættende og stimulerende. Vil jeg gøre det igen? Ja tak! – Vivian”


Weekenden i uge 16 deltog jeg, i forbindelse med min CLCU uddannelse hos Nina Johansen, i et Silent Retreat. Over 40 timer i total stilhed. Ingen ydre stimuli af nogle art, udover Ninas kærlige og kyndige guidning ind og ud af 17 timers meditation, klogt fordelt ud over weekenden ????. I stilheden mødte jeg alle mine følelser og tanker og havde TID til at tage mig af og forholde mig til dem – helt for mig selv ☀️. Jeg elskede de stunder, hvor der bare var HELT stille, ikke en tanke, ikke en bekymring, ikke en fortolkningen, bare MIG i stilhed. Disse stunder sidder i mig endnu og jeg henter energi i dem i min hverdag.
Jeg giver mig selv den gave at deltage i endnu et Silet Retreat og jeg glæder mig ???????? Kh. Anne”


“Jeg er også skeptiker, men efter en clairvoyancesession hos Nina må der være mere mellem himmel og jord. Jeg var super glad for den positive, afslappede stemning, varmen og engagementet under sessionen, og Nina’s evne til at sætte ord på de problemer /følelser man roder med i hverdagen, så de bliver meget nemmere at håndtere. Jeg fik bestemt nogle ting at tænke over, nogle udfordringer der skal skal løses, men heldigvis også værktøjer til at håndtere dem. Super fed oplevelse, ….TAK Nina”  Dorthe Hylleberg.


“Kære Nina og facebook følgerne.  Jeg har været så heldig, at have vundet en times clairvoyance session, som jeg fik indfriet den 24. April. Jeg har haft behov for at bruge en del tid til at fordøje oplevelsen, da det har været meget intense informationer. Jeg har fået med mig, en masse brugbar information og svar på det der rør sig i mit liv her og nu. Ej at forglemme hjælp. Der er ingen baggrunds viden eller forud stillet spørgsmål, så jeg er meget imponeret over hvor præcist det hele har været. Jeg er så glad for at det var mig der vandt konkurrencen og jeg har på intet tidspunkt haft tvivl til Ninas evner. Jeg ser frem til alle de spændende oplevelser livet for mig har at byde på. – Next stop Martinique og ø hop i Caribien” Sally Bohse.


Jeg har siden jeg første gang hørte om clairvoyance haft den holdning at det var det rene fup og at dem der kaldte sig clairvoyant gættede sig frem til et svar og var fulde af løgn ! Men dette har jeg ændret fuldstændig mening om efter at have oplevet Nina i action Hun er meget dygtig og overbevisende og kunne endda fortælle mig om episoder som hun ikke har haft en chance for at vide eller gætte sig frem til . Jeg havde også en oplevelse med en afdød kontakt hvor Nina beskrev personen i detaljer og alt passede på en prik . Jeg har anbefalet Nina til en del bekendte og for alle har dette også været en meget spændende oplevelse ! Jeg kan klart anbefale Nina , hun er et fantastisk menneske”


“Kære Nina,
Jeg har i dag haft min debut med clairvoyance – relationsclairvoyance.
Du er god – allerede efter to minutter ramte du så meget plet med ting som ingen andre end vi kunne vide.
Du ‘fandt’ ting som vi vidste og ting som gav mening.
Vi smilte begge på den gode måde, da vi forlod dig.
Jeg vil ikke tøve med at anbefale dig til andre.”


“Havde simpelhen en fantastisk aften igår. 10 tøser  til platform clairvoyance ved Nina Johansen. Min oplevelse der: Total professionelt, god fortæller, man følte sig tryg. Jeg fik vagt min nysgerrighed, og det er ikke sidste gang jeg bruger/besøger Nina. Høhø, vi er da nogen stykker, der vil bruge fyraftens meditation. Reklame ja. Men HUN ER simpelhen pengene værd.” Charlotte Lindkold.


“Kære Nina – det var fantastisk at vinde din clairvoyance. Dagens overraskelse, som slog mig helt omkuld. Du ramte Bulls eye. Hvor har du været god til dit håndværk og jeg er dig dybt taknemlig for en omend voldsom øjenåbner”. Karen Lausten.


“Uanset om jeg har modtaget en personlig clairvoyance eller relationsclairvoyance hos Ninna, så kan min oplevelse af det siges helt kort: Spot on!” Hanne Mie Schmidt


“Har været til to clairvoyancer hos Nina: Kontakt til afdøde, samt personlig clairvoyance. Begge har været rigtig givende, og givet mig masser at arbejde videre med. Tak Nina.” Marianne Klinke.


“Kære Nina. Jeg var den ene af de 2 heldige vindere d. 26/2- Tusind mange tak. Det var simpelthen en oplevelse ud over det sædvanlige. De ting du skrev om mig kunne du ikke have fundet ud af, med mindre du kendte mig rigtigt godt, og det gør du ikke. Begynder nu at planlægge resten af mit liv, for det du skriver er sandt, og det har givet mig troen på at jeg ikke er et dårligt menneske, som så mange prøver at gøre mig til. Du er bare fantastisk! Karin Olsen”.


“Har brugt telefonclairvoyance. Fik pludselig brug for at tage en hurtig beslutning i mit arbejdsliv. Fik professionel råd og vejledning, som jeg tænkte over, og tog så min endelige beslutning. Ved med sikkerhed at jeg valgte rigtig efter min samtale med Nina.”


“Hvor er jeg glad for at have vundet – og jeg er forbløffet over hvor godt det hele passer…”


“De sidste par år har jeg gennemgået et større selvudviklingsforløb, både i en gruppe og alene med en sponsor, men på trods af mine anstrengelser, blev jeg ved med at løbe panden mod en mur, i mit forsøg på at få det bedre på visse punkter i mit liv. Jeg opsøgte Nina i håbet om, at hun ville kunne hjælpe mig, med at finde ind til det virkelige problem. Og det kunne hun. Efter ganske få minutter begyndte hun at beskrive min sindstilstand, min barndoms oplevelser og hun satte ord på alle de følelser, som jeg ikke selv havde været i stand til at beskrive. Jeg fik en masse gode råd og værktøjer til, hvordan jeg bedst muligt kommer videre i mit liv og jeg føler at jeg fik en stor indsigt i mig selv på det følelsesmæssige og bevidste plan. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg vil bruge clairvoyancen som led i min videre udvikling. Jeg synes det var en meget positiv og lærerig oplevelse.”


Tak fordi at jeg var den heldige vinder. Jeg har lige læst din besked og jeg er nærmest i chok over det som du skriver for det er helt rigtigt.”


“Kære Nina!
Jeg ved ikke om jeg vil bruge ordet skepsis om mit første besøg hos dig! Mere ja ja.. Så prøver vi da det, det bliver sjovt..
Men fra første sætning ramte du sagens kerne meget præcist! Vi snakkede relationer, og du kunne ingen chance have for at kende noget som helst til vores relation! Vi har lyttet vores session igennem her til aften, og de ting vi fandt uklare faldt på plads! Jeg grinede meget undervejs.. Min latter var udtryk for dyb respekt for hvor præcist du fik sagt tingene! Vi vælger nu at følge dine råd!.. Og tager et spejl op og ser på os selv..Jeg ved at jeg har en udfordring foran mig, og rækker hånden frem i håb om at du vil kunne guide med gennem den, så min frygt kan slippe sit greb om mit liv…”