Med ydmyghed og stor taknemmelighed er jeg stolt over at have modtaget nedenstående udtalelser fra nogle af mine kunder. Jeg kender afsenderen på hver og én, men respektere selvfølgelig ønsket om anonymitet.


“Jeg er også skeptiker, men efter en clairvoyancesession hos Nina må der være mere mellem himmel og jord. Jeg var super glad for den positive, afslappede stemning, varmen og engagementet under sessionen, og Nina’s evne til at sætte ord på de problemer /følelser man roder med i hverdagen, så de bliver meget nemmere at håndtere. Jeg fik bestemt nogle ting at tænke over, nogle udfordringer der skal skal løses, men heldigvis også værktøjer til at håndtere dem. Super fed oplevelse, ….TAK Nina”  Dorthe Hylleberg.


“Kære Nina Tak for en god clairvoyance session. Jeg har haft behov for at bruge en del tid til at fordøje oplevelsen, da det har været meget intense informationer. Jeg har fået med mig, en masse brugbar information og svar på det der rør sig i mit liv her og nu. Ej at forglemme hjælp. Der er ingen baggrunds viden eller forud stillet spørgsmål, så jeg er meget imponeret over hvor præcist det hele har været. Jeg ser frem til alle de spændende oplevelser livet for mig har at byde på. – Next stop Martinique og ø hop i Caribien” Sally Bohse.


Jeg har siden jeg første gang hørte om clairvoyance haft den holdning at det var det rene fup og at dem der kaldte sig clairvoyant gættede sig frem til et svar og var fulde af løgn ! Men dette har jeg ændret fuldstændig mening om efter at have oplevet Nina i action Hun er meget dygtig og overbevisende og kunne endda fortælle mig om episoder som hun ikke har haft en chance for at vide eller gætte sig frem til . Jeg havde også en oplevelse med en afdød kontakt hvor Nina beskrev personen i detaljer og alt passede på en prik . Jeg har anbefalet Nina til en del bekendte og for alle har dette også været en meget spændende oplevelse ! Jeg kan klart anbefale Nina , hun er et fantastisk menneske”


“Kære Nina,
Jeg har i dag haft min debut med clairvoyance – relationsclairvoyance.
Du er god – allerede efter to minutter ramte du så meget plet med ting som ingen andre end vi kunne vide.
Du ‘fandt’ ting som vi vidste og ting som gav mening.
Vi smilte begge på den gode måde, da vi forlod dig.
Jeg vil ikke tøve med at anbefale dig til andre.”


“Kære Nina –  Du ramte Bulls eye. Hvor har du været god til dit håndværk og jeg er dig dybt taknemlig for en omend voldsom øjenåbner”. Karen Lausten.


“Uanset om jeg har modtaget en personlig clairvoyance eller relationsclairvoyance hos Ninna, så kan min oplevelse af det siges helt kort: Spot on!” Hanne Mie Schmidt


“Har været til to clairvoyancer hos Nina: Kontakt til afdøde, samt personlig clairvoyance. Begge har været rigtig givende, og givet mig masser at arbejde videre med. Tak Nina.” Marianne Klinke.


“Kære Nina. Det var simpelthen en oplevelse ud over det sædvanlige. De ting du sagde om mig kunne du ikke have fundet ud af, med mindre du kendte mig rigtigt godt, og det gør du ikke. Begynder nu at planlægge resten af mit liv, for det du siger er sandt, og det har givet mig troen på at jeg ikke er et dårligt menneske, som så mange prøver at gøre mig til. Du er bare fantastisk! Karin Olsen”.


“Har brugt telefonclairvoyance. Fik pludselig brug for at tage en hurtig beslutning i mit arbejdsliv. Fik professionel råd og vejledning, som jeg tænkte over, og tog så min endelige beslutning. Ved med sikkerhed at jeg valgte rigtig efter min samtale med Nina.”


“De sidste par år har jeg gennemgået et større selvudviklingsforløb, både i en gruppe og alene med en sponsor, men på trods af mine anstrengelser, blev jeg ved med at løbe panden mod en mur, i mit forsøg på at få det bedre på visse punkter i mit liv. Jeg opsøgte Nina i håbet om, at hun ville kunne hjælpe mig, med at finde ind til det virkelige problem. Og det kunne hun. Efter ganske få minutter begyndte hun at beskrive min sindstilstand, min barndoms oplevelser og hun satte ord på alle de følelser, som jeg ikke selv havde været i stand til at beskrive. Jeg fik en masse gode råd og værktøjer til, hvordan jeg bedst muligt kommer videre i mit liv og jeg føler at jeg fik en stor indsigt i mig selv på det følelsesmæssige og bevidste plan. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg vil bruge clairvoyancen som led i min videre udvikling. Jeg synes det var en meget positiv og lærerig oplevelse.”


“Kære Nina!
Jeg ved ikke om jeg vil bruge ordet skepsis om mit første besøg hos dig! Mere ja ja.. Så prøver vi da det, det bliver sjovt..
Men fra første sætning ramte du sagens kerne meget præcist! Vi snakkede relationer, og du kunne ingen chance have for at kende noget som helst til vores relation! Vi har lyttet vores session igennem her til aften, og de ting vi fandt uklare faldt på plads! Jeg grinede meget undervejs.. Min latter var udtryk for dyb respekt for hvor præcist du fik sagt tingene! Vi vælger nu at følge dine råd!.. Og tager et spejl op og ser på os selv..Jeg ved at jeg har en udfordring foran mig, og rækker hånden frem i håb om at du vil kunne guide med gennem den, så min frygt kan slippe sit greb om mit liv…”