“Da jeg altid har tordnet rundt,været gift adskillige gange og har prøvet, gjort og lavet næsten det meste
man kan forestille sig, tænkte jeg, “måske skulle jeg lære mig selv at kende”. Hvem er Benny og hvorfor gør jeg, som jeg gør?
Jeg mødte Nina tilfældigt i en forretning sidste år. Vi havde ikke set hinanden i  25 år og jeg fandt efterfølgende ud af at Nina coacher mænd. Nu ved jeg, at hun har  nogle fantastiske evner til at coache og i den grad komme ind bag det hele. Dybere  end jeg havde forestillet mig. Men f… hvor har det været sundt for mig, for nu har jeg lært Benny at kende.  Og med de redskaber Nina bruger og har givet mig at arbejde med, giver tingene lige pludselig mening.
Til alle jer mænd derude,der plejer at sige “det går skide godt”, uden egentlig at mærke efter, har jeg kun én ting at sige:
“I skulle prøve det – tro mig det virker! ”
Tak Nina – Tingene giver mening nu” Benny C.

Hallo Mand! Personligt ved jeg alt om nedture både på job og i privatlivet med forhold, familie og ens eget selvværd.
Tænk hvis du kunne få en bedre hverdag med mere overskud.
Jeg bliver aldrig den perfekte mand, den perfekte chef, den perfekte far, den perfekte ven, den perfekte kollega, den perfekte kæreste eller den perfekte søn.
Men jeg er blevet en bedre version af den Kim som jeg gerne vil blive til, ved at arbejde med mig selv sammen med Nina Johansen
Men jo jo jeg har stadig temperament – jeg har stadig en holdning til alt og nej jeg holder ikke min kæft. Men jeg er blevet dygtigere til at vælge mine kampe.
Så tjek det her ud og vær ikke flov det er sgu ok at få hjælp med at putte livet og lysten til den i skuffer og få værktøjer til at håndtere alle de udfordringer der er ved at være en mand i et feministisk samfund hvor alt skal være politisk korrekt og janteloven lever i bedste velgående ” Kim Rasmussen.