“Mandag morgen….Træt men har heldigvis fri idag????????????????tak for en underlig,mærkelig,udfordrende,speciel og fantastisk silent weekend. Der er så mange ting der er faldet på plads i mig. Jeg var mega skeptisk, men er allerede nået frem til at jeg vil gøre det igen.????????????????????  – Lisbeth”


“Jeg har været på “Silent Retreat” – 40 timers stilhed og 17 timers meditation.
Alle distraktioner fjernes: ur, mobil, pc, bøger mv. og du interagerer ikke med de andre personer, du er i din egen forhave, du er i dig selv.
Instruktøren Nina Johansen førte os igennem forløbet på en let og behagelig måde og havde advaret os om, at hele følelsesregistret kom i brug – og det gjorde det! Meditationerne var gode og hendes blide energi og rolige væsen gjorde det hele lidt lettere.
Der blev gået ture og lyttet til fuglefløjt, gloet huller i luften, mærket og følt. Det var underligt, anderledes, udfordrende, specielt, fantastisk og befriende – og jeg gør det igen til november, for der holder Nina et arrangement igen ????
Måske du skal med? – Diana”


“I weekenden gav jeg mig selv en gave – eller også fik jeg en gave… 40 timers stilhed med mig selv, uden bøger, pc, tv, mobil og anden adspredelse. Bare ro og tid med mig selv. Guidet igennem stilheden med meditationer og trygt samvær af Nina Johansen. Det var skønt, lidt træls, trættende og stimulerende. Vil jeg gøre det igen? Ja tak! – Vivian”


Weekenden i uge 16 deltog jeg, i forbindelse med min CLCU uddannelse hos Nina Johansen, i et Silent Retreat. Over 40 timer i total stilhed. Ingen ydre stimuli af nogle art, udover Ninas kærlige og kyndige guidning ind og ud af 17 timers meditation, klogt fordelt ud over weekenden ????. I stilheden mødte jeg alle mine følelser og tanker og havde TID til at tage mig af og forholde mig til dem – helt for mig selv ☀️. Jeg elskede de stunder, hvor der bare var HELT stille, ikke en tanke, ikke en bekymring, ikke en fortolkningen, bare MIG i stilhed. Disse stunder sidder i mig endnu og jeg henter energi i dem i min hverdag.
Jeg giver mig selv den gave at deltage i endnu et Silet Retreat og jeg glæder mig ???????? Kh. Anne”