Du har sikker selv erfaret, at det kan være svært at vide, hvilken clairvoyant man skal vælge, hvis man ikke på forhånd har fået en anbefalet… Hvis du vil hjælpe andre nysgerrige sjæle med at vurdere om de skal booke en tid til clairvoyance hos mig, så tager jeg imod din anmeldelse med kyshånd. Du kan anmelde din oplevelse på facebook ved at klikke på ikonet nedenfor.

Du kan også anonymt give din feedback til brug på hjemmesiden og hjælpe mig med fortsat at være fokuseret på at give brugbare og præcise clairvoyancer ved at udfylde nedenstående formular.

Anmeld din oplevelse her

“Har brugt telefonclairvoyance. Fik pludselig brug for at tage en hurtig beslutning i mit arbejdsliv. Fik professionel råd og vejledning, som jeg tænkte over, og tog så min endelige beslutning. Ved med sikkerhed at jeg valgte rigtig efter min samtale med Nina. Anette”

“Jeg er også skeptiker, men efter en clairvoyancesession hos Nina må der være mere mellem himmel og jord. Jeg var super glad for den positive, afslappede stemning, varmen og engagementet under sessionen, og Nina’s evne til at sætte ord på de problemer /følelser man roder med i hverdagen, så de bliver meget nemmere at håndtere. Jeg fik bestemt nogle ting at tænke over, nogle udfordringer der skal skal løses, men heldigvis også værktøjer til at håndtere dem. Super fed oplevelse, ….TAK Nina.” Dorthe

“Uanset om jeg har modtaget en personlig clairvoyance eller relationsclairvoyance hos Ninna, så kan min oplevelse af det siges helt kort: Spot on!” Hanne Mie